Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Får ikke tilgang til posisjon

XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din fortrukne XL-bygg-butikk

Behandlede veggplater

Ujevne vegger og timevis med sparkling, pussing og maling er forbi. Med ferdig malte eller tapetserte plater, oppnår du ferdig vegg på 1-2-3. Behandlede veggplater er enkle å montere og godt egnet til både nybygg og restaurering.

MDF-plater

MDF-plater er et fabrikkert treprodukt laget av mykt trevirke. Platene er slitesterke, lette å vaske og kan lett overmales hvis du vil finne frem malekosten om noen år. Finnes i mange utførelser og design. Platene kan benyttes i både nye og eldre hjem, da de gir et klassisk utseende.

Trefiberplater

Trefiberplater er veggplater med høykvalitets trefiberkjerne. Veggplatene er laget av kvernet tremasse som deretter blir kokt i vann, før de blir presset under høyt trykk og høy varme. Platene blir så malt hele fem strøk. Trefiberplater finnes i mange utførelser og design, de er slitesterke og kan lett overmales hvis du vil finne frem malekosten om noen år. Trefiberplater fås både med utseende som hele plater og med utseende som trepanel når de er ferdig monterte. Trefiberplatene er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

Sponplater

Walls4You er veggplater i spon, ferdig pålagt fibertapet i topp kvalitet og lekkert design. Det finnes et bredt utvalg av tapeter i flere kolleksjoner. Med det enkle låsesystemet klikker du platene sammen for rask montering.
Walls2Paint er veggplater i spon - et genialt produkt for både nybygg og renovering. Platene er grunningsfoliert på to sider og tapetsert med fibertapet. Veggplatene monteres enkelt og males eller tapetseres – her trenger du verken å sparkle eller pusse og du sparer dermed masse tid. Malingsklare veggplater i spon finnes i flere utførelser, farger og design. Platene kan enkelt og raskt monteres på en eksisterende vegg eller direkte på stenderverk. Platene er vaskbare og har en slitesterk overflate.

Riktig valg av lister

For optimal finish bør du velge lister som binder sammen eller skiller vegg og gulv på en elegant måte. Kom innom XL-BYGG og prøv list mot vegg, så ser du hvor flott det blir!