Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Can't access location

Det perfekte hvilestedet for alle typer byggeplasser

Alle som jobber utendørs, vet at det kan være forholdsvis hustrig deler av året. Og ofte jobber du trolig på byggeplasser der det ikke er lagt spesielt godt til rette for at dere kan sitte komfortabelt i lunsjen og andre pauser – eller har et sted å gjøre noe så grunnleggende som å gå på do.

Det dere trenger da, er en skikkelig entrepenørvogn fra Scanvogn, som du selvsagt kan kjøpe hos din nærmeste XL-BYGG. De finnes i flere ulike modeller, men felles for alle er at det er snakk om mobile brakker av førsteklasses kvalitet. Her får dere alle nødvendige fasiliteter, slik som:

  • Toalett og dusj

  • Spiseplass, som også kan brukes som kontor

  • Garderobeskap

  • Vask med varmt-og kaldtvann

  • Kjøleskap, kaffemaskin og oppslagstavle

God løsning med garderobe, dusj og WC. Her fra Scanvogn 520. (Foto: Scanvogn).

Forskjellen på de ulike typene vogner, er først og fremst hvor mange det er plass til i dem. Den minste vognen, Scanvogn 520, har sitteplass til 4 personer og er utstyrt med 8 stålskap. Den største, Scanvogn 900, har sitteplass til hele 8 personer og har 16 stålskap for oppbevaring av klær og eiendeler.

Scanvogn 520 har romslig spiseplass og kjøleskap. Spiseplassen kan også brukes som kontor. (Foto: Scanvogn).
Moderne mannskapsvogn med god plass til egen profilering. (Foto: Scanvogn).

Vognene er beregnet for helårsbruk da de er isolert med XPS-skum og utstyrt med radiatorer som sørger for oppvarming. De har også ventilasjon, slik at alt ligger til rette for god temperatur og godt inneklima hele året rundt. Vognene er også enkle å flytte med seg da den kan hektes på et standard tilhengerfeste og trekkes med bil. Totalvekt varierer fra 1500 til 2000 kg.

Om du vil lese mer om de ulike vognene, ta en kikk på produktarket vårt eller besøk https://www.scanvogn.dk/produkter/byggeri/mandskabsvogn