Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Can't access location

Få effektiv solskjerming og behold utsikten

Med en varmebeskyttende screen beholder du utsikten, samtidig som du reduserer varmen fra sola med hele 73%.

Å kunne stenge ute både lys og varme når kvikksølvet klatrer på gradestokken er gull verdt, spesielt dersom du har et soverom i toppetasjen. Men bruker du loftsrommet som et oppholdsrom eller kontor er det ikke nødvendigvis sikkert at du ønsker å mørklegge hele rommet, og dermed også miste utsikten.

Bilde: En transparent polyesterduk reduserer varmeinnslippet med inntil 73% og bidrar til lysinnslipp. (Foto: VELUX)

Transparent duk bevarer utsikten

Med en varmebeskyttende screen vil du få en effektiv solskjerming som reduserer varmeinnslippet fra solen med inntil 73%. For å hindre at varmen trenger inn i huset må du stoppe strålene før de treffer vinduet. Denne screenen monteres utvendig og vil gjøre nettopp det, samtidig vil den transparente polyesterduken i netting gjøre sitt til at du slipper inn behagelig mengder lys og beholder utsikten.

Duken som er svært værbestandig, skal tåle langvarig ytelse og kommer med tre års garanti.

Bilde: Med en varmebeskyttende screen hindrer du varmen i å trenge inn, samtidig som du bevarer utsikten. (Foto: VELUX)

Les også: Solskjerming for skråtak

Manuell, elektrisk eller solcelledrevet?

Varmebeskyttende screen fra VELUX er de eneste utvendig screenene fra nevnte leverandør som kan betjenes manuelt. Det er imidlertid også mulig å få elektrisk eller solcellebetjening.

Før du velger hva slags betjening du ønsker er det viktig å tenke på hvor i rommet takvinduet er plassert, og hvor ofte du forventer å måtte justere solskjermingen. Dersom vinduene er utenfor rekkevidde, vil et naturlig valg være elektrisk- eller solcellebetjening.

Bilde: Selv når screenen er i bruk kan du åpne og lukke vinduet som du ønsker. (Foto: VELUX)

Den manuelle betjeningen er svært enkel. Ved å dreie vinduet 180 grader fester du screenen i de to krokene på utsiden av den nedre rammen på vinduet. Ønsker du å lufte mens screenen er nede er dette fullt mulig – du åpner og lukker vinduet som du ønsker.

Det er verdt å merke seg at varmebeskyttende screen ikke kan benyttes på VELUX INTEGRA automatiske takvinduer.