Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Får ikke tilgang til posisjon

XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din fortrukne XL-bygg-butikk

Levegger

Med levegg i uterommet, oppnår du skjerming for vind og innsyn og rammer inn deler av hagen eller terrassen på en flott måte. Velger du ferdige levegger, sparer du tid på bygging og maling.

Bygge selv eller montere ferdige levegger

Ved hjelp av riktige materialer og festemidler samt tilstrekkelig fundamentering til stolper, kan du fint bygge en levegg i tilknytning til terrassen eller uterommet selv. Hos XL-BYGG hjelper vi deg med riktig materialvalg og gode tips om hvordan du går frem. Dersom du ønsker å komme raskt frem til en løsning og ikke nødvendigvis trakterer sag og hammer veldig godt, finnes et godt utvalg med ferdige levegger både i tre og vedlikeholdsfrie materialer som vinyl/PVC og aluminium.

Artikkelbilde_levegg_Aluhvit_RKC.jpg
Med levegger i vedlikeholdfrie materialer kan monteringen skje med det samme uten maling etter montering eller med tanke på vedlikehold kommende år. Avbildet er typen Alu 65 fra RKC. (Foto: RKC)

Må jeg sende byggesøknad eller varsle naboen?

Skal du bygge levegg selv, må du hensynta byggeregler før du setter i gang. Dersom du setter opp leveggen minst en meter fra nabogrensen, og ikke overstiger 1,8 meter i høyde og ti meter i lengde, trenger du ikke å søke kommunen. Ved plassering nærmere enn 1,8 meter til nabogrensen skal den ikke være mer enn fem meter lang og 1,8 meter høy. Det er uansett lurt å ta en prat med naboen at du setter i gang med prosjektet.

Vedlikeholdfritt gir mer fritid

Hos XL-BYGG har vi ferdige levegger som sparer deg for jobben med å bygge selv. Velger du i tillegg vinyl/PVC eller aluminium, får du vedlikeholdsfrie alternativer og trenger ikke tenke på skraping og maling i årene som kommer. Ferdige levegger fås både med moderne og klassiske uttrykk, i lave og høye varianter. Kombiner ferdige vegger med å velge for eksempel lav og høy variant i kombinasjon med skråvegg.

Artikkelbilde_levegg_reine_Arnoyengros.jpg
Kombiner leveggmoduler i forskjellige høyder og som skråvegg. Avbildet er levegger av typen Reine fra Arnøy Engros i vinyl/PVC. (Foto: Arnøy Engros)

Leveggmoduler - ferdig behandlede og enkle å montere

Galleri_levegg_Faerder_moduler_RKC.jpg
Leveggmoduler av typen Færder fra RKC. Foto: RKC
Galleri_levegg_Faerder_180x90_RKC.jpg
Leveggmodul av typen Færder fra RKC. Foto: RKC
Galleri_levegg_alu65_180x65_RKC.jpg
Leveggmodul type Alu 65 fra RKC. Foto: RKC

Hvorfor velge XL-BYGG til å ta hele jobben:

Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson gjennom hele prosjektet. Enkelt og oversiktlig, enten du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt.

Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt.

Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier. Vi bryr oss om lokalsamfunnet, og ved å handle hos oss støtter du lokalt næringsliv.

Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid. Prosjektet ditt blir levert som avtalt. Enklere blir det ikke, Klappet & Klart.

Slik fungerer det:

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.