XL-BYGG logoXL-BYGG logo

Velg varehus

Velg ditt varehus

For å se sortiment og informasjon om din fortrukne XL-bygg-butikk

Tilbehør til høyttrykkspyler

La deg imponere over alt du kan gjøre rent med det store utvalget av tilbehør til våre høytrykkspylere fra Nilfisk.

1. Rengjøring av hus og hage

Med en høytrykkspyler fra Nilfisk kan du få enhver utendørsoverflate til å skinne igjen ved hjelp av Nilfisk Kraft for terrasse. Bruk superskumsprayeren for å tilføye rengjøringsmiddelet for stein og treverk eller steingrønske på overflaten, før du bruker Kraft for terrasse.

Dekselet på Kraft for terrasse tilpasser trykket når det jobbes på ulike overflater for å unngå skader, og dekselet sørger for at skitt og sprut forblir på bakken, slik at du ikke blir våt mens du jobber.

En høytrykkspyler fra Nilfisk gir også muligheten til å koble til Nilfisk Takrengjører – en uttrekkbar stang med et mykt og forsiktig munnstykke for distribuering av vann og rengjøringsmiddel for takvask. Rengjøringsmiddelet for takvask sørger for at all uønsket dannelse av sopp eller alger oppløses i løpet av et par uker.

Bilde: Nilfisk høyttrykkspyler med Kraft for terrasse-tilbehør. Foto: Nilfisk

2. Hageverktøy og møbler

Ser hageverktøyene og møblene litt slitne ut? Flervinkelsmunnstykket kan justeres til en vinkel på 90 grader slik at du kan vaske gressklipperen, trillebåren eller grillen på en mye mer effektiv måte. Hvis du bruker superskumsprayeren med rengjøringsmiddelet for grill og metall i forkant av rengjøringen, løsner skitten fra underlaget.

Med multibørsten for hagemøbler blir det mulig for deg å gi nytt liv til trebordet eller loungestolene. Bruk Nilfisk sitt rengjøringsmiddel for stein og treverk eller rotting og plast ved hjelp av superskumsprayeren, og la multibørsten gjøre resten av jobben.

Bilde: Nilfisk multibørste for hagemøbler til høyttrykkspyler. Foto: Nilfisk

3. Rengjøring av bil og sykkel

Med det store utvalget ekstradeler og rengjøringsmidler som er tilgjengelig for høyttrykksspyleren fra Nilfisk, kan du få sykkelen eller bilen skinnende ren ved kun å trykke på en knapp. Deres tretrinns Premium bilrengjøringssett er laget for superskumsprayeren. Bruk superskumsprayeren for å påføre Snøskum for forhåndsvask, Dyprens for håndvask eller Magisk voks for legge et belegg på bilen, og følg de inkluderte instruksjonene for hvordan du enkelt og effektiv vasker bilen din.

Når du er ferdig med vasken, kan du også tilføre bilen din Nilfisk flekkfjerner og hjulvask for en skikkelig grundig rengjøring. Sliter du med smale eller vanskelige steder, er roteringsbørsten og multibørsten perfekte tillegg for høyttrykkspyleren din fra Nilfisk.

Roteringsbørsten og multibørsten er også perfekt når du vasker sykkelen eller motorsykkelen. Når du vasker trange områder, kan du også bruke den korte børsten. Bruk rengjøringsmiddelet for sykler og motorsykler før vask ved hjelp av superskumsprayeren for å få et enda bedre resultat.

Bilde: Med Premium bilrengjøringssett fra Nilfisk blir bilen skinnende ren. Foto: Nilfisk