Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne XL-BYGG butikk

Tre takvinduer i ett

Nyheten VELUX STUDIO 3 i 1 gir deg tre takvinduer i ett. Ikke bare gir det mer dagslys, bedre romfølelse og panoramautsikt, den slanke profilen skaper et penere inntrykk, og er i tillegg billigere både i innkjøp og monteringstid.

Et loftsrom er ideelt å utnytte som et ekstra soverom, kontor eller oppholdsrom for husets ungdom. Men utfordringen kan være at de ofte er små og mørke, og behovet for økt lysinnslipp og frisk luft for å skape en bedre romfølelsen er stor.

Les mer om våre takvinduer her

Øker mengden dagslys

Med 3 i 1-løsningen til VELUX får du tre takvinduer i én felles karm. Dette øker andelen dagslys som slippes inn med hele 23%, sammenlignet med montering av tre enkeltvinduer. Den slanke løsningen gir en mindre oppstykket utsikt og ser mindre klumpete ut, rent estetisk.

Bilde: Med VELUX STUDIO 3 i 1 øker du andelen dagslys som slippes inn i rommet med 23% (Foto: VELUX)

Enkel montering

Ettersom de tre vinduene deler felles karm, blir monteringen i praksis som å montere ett vindu. Til sammenligning er prisen for et trippelt takvindu den samme som prisen for to sammenlignbare enkeltvinduer.

Karmen på det nye takvinduet til VELUX leveres med det midtre vinduet fastmontert, og to sidevinduer som hengsles på karmen etter montering. Det midtre vinduet kan ikke åpnes, men sidevinduene har full fleksibilitet og kan åpnes og lukkes om hverandre.

Bilde: De tre vinduene deler karm, så montering blir i praksis som å montere ett vindu. (Foto: VELUX)

Styr vinduet fra mobilen

I utgangspunktet er takvinduet beregnet for manuell betjening, men det er fullt mulig å oppgradere sidevinduene til en elektrisk eller solcellebetjent løsning – VELUX INTEGRA.

Dette er enn løsning med regnsensor og trådløs veggbryter som også gjør det mulig å koble vinduene til inneklimakontrollen VELUX ACTIVE. Med den kan du styre vinduer og solskjerming fra en app på mobilen.