Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Får ikke tilgang til posisjon

XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din fortrukne XL-bygg-butikk

Utvid boarealet med heve- og skyvedør i PVC

Heve- og skyvedører er en perfekt løsning for den som ønsker å åpne opp og utvide boarealet, få store glassflater, maksimalt lysinnslipp og utsikt til naturen.

Både i bolig- og hyttemarkedet har trendene en god stund gått mot større glassflater for å slippe inn mest mulig dagslys, og å viske ut skillet mellom innendørs- og utendørsområdene. Heve-/skyvedører har derfor blitt stadig mer populære.

Illustrasjon_Heve-skyvedor_Hvinduet-800x600.jpg

Bilde: Heve-/skyvedøren fra H-vinduet har svært gode funksjonelle egenskaper som sikrer god tetting. (Foto: H-fasader)

God varmeisolasjon

Med dører som har store glassflater er det spesielt viktig å tenke både god isolasjon for kalde vinterdager, men samtidig klare å holde varmen ute på solrike dager.

Heve-/skyvedøren fra H-vinduet+ har lave U-verdier (varmeisolasjonsevne) som sørger for å holde kulden ute om vinteren, og bidrar til god energieffektivitet i boligen eller på hytta.

For å holde varmen ute om sommeren, kan døren leveres med soldempende glass. Dette gjør at du får alle fordelene med store glassflater som slipper inn mye dagslys, samtidig som det soldempende glasset reduserer oppvarmingen når solen skinner på glassflatene.

Les også: Vi avliver mytene om PVC

Heve-skyvedor_hvinduet-800x600.jpg

Bilde: Med en heve-/skyvedør kan du viske ut skillet mellom inne- og uteområder. (Foto: H-fasader)

Null vedlikehold

Den nye heve-skvyedøren som H-vinduet+ leverer er i vedlikeholdsvennlig PVC, og har svært gode funksjonelle egenskaper. Den er enkel og smidig å betjene selv i store dimensjoner. Når døren er stengt, hviler dørbladet på terskelen for å sikre god tetting.

Når profilene i døren er laget i PVC så krever dette ikke annet vedlikehold enn rengjøring med vanlig såpevann. Du slipper å tenke på skraping og maling hverken på inn- og utsiden av døren. Låssystem og beslag behøver ordinært renhold og smøring. Dermed kan du nyte utsikten, uten å bruke tid på vedlikehold.