XL-BYGG logoXL-BYGG logo

Velg varehus

Velg ditt varehus

For å se sortiment og informasjon om ditt foretrukne XL-BYGG varehus

Perform+ Easy2Clean. Matt veggmaling som er lett å vaske ren – perfekt for familielivet!

Er dere en barnefamilie eller har dere kanskje en glad men litt små-skitten hund der hjemme? Da kjenner dere sikkert igjen problemet med fettflekker i kjøkkenet, smuss og skitt i gangen - og et allment behov av å tørke over veggene etter lek og eventyr på barnerommet. Maler du veggene med Perform+ Easy2Clean blir jobben med å vaske alt rent igjen så mye enklere.

Se hvor enkelt du vasker veggen hvis du har malt med Perform+ Easy2Clean!

Perform+ Easy2Clean – en maling for livet, helt enkelt!

Det mange tenker når det er på tide å male om eller pusse opp er at om man skal ha en sterk og avtørkningsbar veggmaling - så må man ha en blank maling. Nei – nei – nei. Selvsagt så går det an å kombinere vakre matte vegger og allikevel ta hensyn til rommenes alle funksjoner og behov.

Nordsjö Perform+ Easy2Clean er en Svanemerket, matt veggmaling som både er smussavvisende og lett å vaske ren - uten å påvirke malingens matthet eller fargens intensitet. Endelig kan du ta trendy innredningsvalg samtidig som du får funksjonelle rom laget for å leve i. En maling for livet, helt enkelt.

Perform+ Easy2Clean – malingen som passer perfekt til barnerommet!

At barn elsker farge – det vet vi - og plutselig så befinner til og med du selv deg i barnets magiske verden der du kan fantasere fritt og kan velge lekent og fritt. I barnerommet kan du gi plass for eventyrlek og rampete mesterverk, men også skape et rom med inspirerende og herlige farger som muliggjør både stillhet og kreativitet.

På barnerommet kan golvet bli et stormfullt hav med hai ,og sengen en mektig borg for prinser og prinsesser. Og så kan lunsjen søles eller vannfargene tilfeldigvis havne utenfor papiret. Men til tross for det så kan du likevel male veggene i barnerommet med en vakker maling.

Perform+ Easy2Clean – Stil og funksjon i gangen!

Alt fra skitt fra lekeplassen og grus fra fotballbanen, til leire fra turen med hunden og støv fra bygatene følger med inn i hjemmet, og første stopp er gjerne gangen som må tåle litt mer enn de andre rommene i vårt hjem.

Yttergangen må også tåle gjestene dine. Naturligvis ønsker vi en koselig og innbydende gang. Men hvordan kan man kombinere elegante, matte vegger med gangens praktiske funksjon?

Veldig enkelt, faktisk. Du må bare velge en maling som tåler slitasje og vask, gang etter gang, og som samtidig er elegant. Den malingen heter Nordsjö Perform+ Easy2Clean.

Perform+ Easy2Clean - matt maling som tåler tøff behandling på kjøkkenet

Kjøkkenet er familiens samlingspunkt der du kan dekke opp for kreative prosjekter, lekselesing og pannekakefest. Når du skal velge farge til ditt kjøkken kan du med fordel velge en mørkere bakgrunnskulisse og dermed la innredningsdetaljene bli til spennende rekvisita. Detaljer i myke pastelltoner eller trendige og varme kobbertoner skaper en fin kontrast.

Og med Perform+ Easy2Clean veggmaling, kan veggene enkelt vaskes rene igjen, uansett hvor mye det søles.

Perform+ Easy2Clean – Vaskbar maling til vaskerommet!

Vaskerommet er et funksjonelt og noen ganger kjedelig rom i huset og leiligheten, men med litt kjærlighet kan også dette rommet bli trivelig! Stylisten Pella Hedeby malte med den smarte (og passande vaskbare) Perform+ Easy2Clean i hennes vaskerom. Valget falt på den sarte beige/greige fargen Luftslott som skapte en vakker og finstemt overgang mellon kalksteinen og det hvite veggpanelet.

“Malingen Easy2Clean er toppen for akkurat de rom som får ta imot mer slitasje som en del av livet (vi anbefaler den varmt til kjøkken, yttergang og barnerom), da den tåler vask, mange ganger – som er riktig unikt for en matt maling!”. Stylist Pella Hedeby @pellahedeby