XL-BYGG logoXL-BYGG logo

Velg varehus

Velg ditt varehus

For å se sortiment og informasjon om ditt foretrukne XL-BYGG varehus

Velg de beste batteriene

I en verden der selv de kraftigste elektroverktøy drives av batterier, er det behov for batterier som kan tilby ekstra mye kraft. Slik som ProCORE18V-batterier fra Bosch, som finnes i 4.0Ah, 8.0Ah og 12.0Ah. Dette er de hittil sterkeste batteriene fra Bosch, utviklet med den nyeste celleteknologien og overlegen varmestyring.

Batteriene i denne serien har usedvanlig stor kapasitet, lang levetid og optimert temperaturstyring. Alle ProCORE18V-batteriene i Bosch Professional 18V-systemet er naturligvis helt kompatible. Her får du lære litt mer om fordelene batteriene kan by på:

Kapasitet: Ekstra krevende oppgaver er ikke noe problem for den nye batteriserien! En ny standard for kraft er mulig med en ny celle (21.700 istedenfor 18.650), høyere effekttetthet, ny sveisemetode og vesentlig lavere indre motstand!

Varmeavledning og lang levetid med COOLPACK 2.0-teknologi: Ekstremt høy temperatur betyr døden for batterier. Bosch sørger for at batteriene lever lenger - de er utstyrt med den revolusjonerende COOLPACK 2.0-teknologien som raskt leder varmen ut.

Kompatibilitet: Alle batterier, elektroverktøy og ladere i samme spenningsklasse fra Bosch Professional er 100 % kompatible. Ingen grunn til bekymring: Batteriene deres passer alltid!

Hvilket batteri bør du velge

Valg av batteri henger sammen med hva slags elektroverktøy du skal bruke og hvilke oppgaver som står for døren. Her er våre anbefalinger til hvilket ProCORE18V-batteri du bør velge:

Compact 4.0Ah - Sterkt, men lett

Dette batteriet er ideelt til all boring og skruing. Det er like sterkt som tradisjonelle batterier, men mye lettere. Takket være den nyeste celleteknologien i ProCORE18V 4.0Ah er det like kraftfullt som et standard 6.0 Ah-batteri, selv om det er lettere og opptil 39 % mer kompakt enn sammenlignbare batterier i samme klasse.

Bosch Compact 4.0Ah er et sterkt, men lett batteri. (Foto: Bosch)

Performance 8.0Ah - Perfekt balanse mellom vekt og ytelse

Det beste valget når du trenger stor effekt som må holde ut lenge. 8.0Ah-batteriet er kompakt, men har krefter i massevis – kan sammenlignes med nettdrevne verktøy med opptil 1600 watt. Her får du den perfekte balansen mellom vekt og ytelse.

Bosch Performance 8.0Ah er et batteri som har perfekt balanse mellom vekt og ytelse. (Foto: Bosch)

Endurance 12.0Ah - Maksimal ytelse og svært lang brukstid

Hvis du ønsker å få maksimalt ut av verktøyet ditt under ekstreme arbeidsoppgaver, går du for 12.0Ah-batteriet. Den 3-lags cellearkitekturen til ProCORE18V 12.0Ah gjør at du kan jobbe ekstra lenge med maksimal effekt. Her får du faktisk samme ytelse som nettdrevne verktøy.

Bosch Endurance 12.0Ah er et batteri som gir maksimal ytelse og har svært lang brukstid. (Foto: Bosch)

Om Bosch

Robert Bosch AS, med hovedkontor på Trollåsen i Oppegård Kommune rett ved grensen til Oslo, er et 100 % Bosch-eid datterselskap av Robert Bosch GmbH i Tyskland. Virksomheten i Norge startet 29. januar 1920 under navnet A/S Automagnet. I 1962 skiftet firmaet navn til Robert Bosch AS. De selger produkter av høy kvalitet innenfor bilteknologi - herunder testeutstyr til verksteder - elektroverktøy for hobbyhåndverkere og profesjonelle brukere, sikkerhetsteknikk og oppvarmingssystemer for bolig og industri.

For Bosch-konsernet betyr bærekraft å sikre selskapets langsiktige suksess, samtidig som de beskytter miljøet for fremtidige generasjoner. De streber etter å gjøre fornybar energi rimeligere og mobilitet enda tryggere, renere og mer økonomisk, og å utvikle miljøvennlige produkter.