Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Can't access location

Velg riktig dør

Har du en dør som skal skiftes? XL-BYGG har utvalget av inner- og ytterdører.

Velg riktig dør

Når du skal velge dør, handler det det først og fremst om ditt behov. Faktorene du bør vektlegge mest er utseende, funksjonalitet, sikkerhet og holdbarhet. Det er stor forskjell på om du skal ha innerdør eller ytterdør, og bruken er veldig variert. Kanskje har du et musikkrom som trenger en lydisolert dør, eller du ønsker å skifte ut ytterdøra fordi den gamle trekker for mye? Nye ytterdører har langt bedre isolasjonsgrad enn gamle dører, som kan utgjøre en del når strømregningen kommer.

Vi i XL-BYGG hjelper deg med å velge rett dør ut fra dørenes ulike egenskaper, form og farge, budsjett og hvor døren skal brukes. Hos XL-BYGG sine varehus finner du et bredt utvalg av inner- og ytterdører.

Dører fås i fargen du ønsker

Mer enn noen gang velges det dører i farger, både på inner- og ytterdører. Sorte ytterdører har vært tydelig i trendbildet over flere år, men det er først i de siste årene vi ser en markant økning i at folk velger sort eller andre farger på sine innerdører – for å matche stilen inne. Tiden der alle skulle ha hvite innerdører er over. Velg farge på din inner- eller ytterdør for et mer personlig uttrykk!

Frisk opp hjemmet med farger på dørene! (Foto: Swedoor)

Kom og se vår dørutstilling i butikk

Kom innom og opplev forskjellen med en lydisolert dør.

Ytterdører fås i ulike design, farger og kvalitetsnivåer.

Prøv forskjellen på de ulike kvalitetsnivåene.

Dørlåser og vridere fås i mange typer.

Hvorfor velge XL-BYGG til å ta hele jobben:

Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson gjennom hele prosjektet. Enkelt og oversiktlig, enten du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt.

Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt.

Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier. Vi bryr oss om lokalsamfunnet, og ved å handle hos oss støtter du lokalt næringsliv.

Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid. Prosjektet ditt blir levert som avtalt. Enklere blir det ikke, Klappet & Klart.

Slik fungerer det:

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.