Lofoten, Lofoten

Hero-klappetogklart

Klappet & Klart

Det trenger ikke lenger være et puslespill å koordinere håndverkere eller vite hva du trenger. La oss ta hele jobben! Vil du gjøre jobben selv kan vi også sende deg et tilbud på alle materialene.

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

 

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

 

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.

check_svart Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson gjennom hele prosjektet - enten det er stort eller lite.

check_svart Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt

check_svart Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier.

check_svart Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Vi tilbyr deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

check_svart Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid.


Det er fint om du dobbeltsjekker at varehuset nærmest deg er valgt ved å klikke på lokasjons-symbolet i toppen av siden. Dette sikrer at riktig varehus kontakter deg så raskt som mulig.


Skjemaet vil bli sendt til XL-BYGG Lofoten, Lofoten Nordland
Bytt varehus
Location

1. Kontaktopplysninger

Chevron Down

2. Fortell oss om ditt prosjekt

0 / 500
Last opp et eller flere bilder av stedet, inspirasjon, og/eller annet relevant materiale. Du kan laste opp JPG, PNG og PDF
LAST OPP
Upload

3. Godkjenn og send til XL-BYGG Lofoten


Stillbilde_kogk_oppussing_toten
SE VIDEO!
Play

Stillbilde_kogk_prosess
SE VIDEO!
Play