Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne XL-BYGG butikk

PROFFNETT

Proffens netthandel og prosjektverktøy

Som bruker i PROFFNETT kan du til en hver tid få tilgang til å handle varer, sjekke priser, skrive tilbud, lage materialister, sjekke lagerstatus og generere fakturagrunnlag til ditt regnskapssystem.

Fordeler med Proffnett:

Som bruker av Proffnett har du full tilgang til å se dine avtalepriser og aktive prosjekter uansett hvor du befinner deg og tid på døgnet. I tillegg til å handle varer er det enkelt å sette opp egne prosjekter, lage og sende tilbud, lage materialister og hente ut dokumentasjon per prosjekt. Proffnett lar deg også enkelt generere samledokument av FDV og monteringsanvisninger.​

Du har i prinsippet «hele varehuset med deg i lomma» og kan jobbe mer effektivt og oversiktlig uten å være avhengig av selger på byggevarehuset. Du velger selv i Proffnett om du vil ha varene tilkjørt byggeplass, eget lager eller om du vil hente selv hos varehuset – til ønsket klokkeslett og dato.

  • Effektiviser arbeidsdagen din ved å “ha varehuset med deg i lomma”​ døgnet rundt.
  • Jobb med prosjekter, tilbud og ordre fra bilen, på byggeplass, kontoret eller på hvor det passer deg.​
  • Alle i din bedrift kan bruke Proffnett, dere bestemmer roller og tilganger​.

PROFFNETT fungerer i nettleser på PC og MAC, på nettbrett og på mobil. Det finnes også en PROFFNETT APP som er tilgjengelig og gratis i App Store og på Google Play for mobil - Ett brukernavn og passord på alle flater.

Kontakt ditt varehus for å bli kunde og få tilgang til Proffnett. ​