Laminatgulv av typen New England Eik 1-stavs fra leverandøren Pergo. Foto.

Prosjekt på gang?

Kjøp varene hos ditt nærmeste varehus eller la oss kontakte deg. XL-BYGG hjelper deg enten du vil gjøre jobben selv, eller du vil vi skal ta hele jobben for deg.

  • Gode råd fra fageksperter med lang erfaring
  • Kvalitetsvarer til konkurransedyktige priser
  • Egen prosjektleder som koordinerer hele jobben

Laminat

Laminatgulv innehar egenskapene stor slagfasthet, slitestyrke og ripefasthet. I tillegg finnes et rikt utvalg farger og strukturer, slik at design og kvalitet kombineres.

Hvorfor laminat?

Laminat tåler den røffe behandlingen langt bedre enn parkett. Laminatgulv er særdeles godt egnet i rom med stor bruksslitasje og vannsøl, slik som i gang og kjøkken. Med varme under, oppnår du i tillegg den lune følelsen som vi gjerne søker ved valg av parkett. Laminat kan imidlertid ikke slipes for å fornye overflaten. 

Design og dekor på laminatgulv

Laminatgulv finnes med en rekke dekorer, som gjør at denne gulvtypen kan benyttes i alle rom.

Underlagets viktighet til laminatgulv

På grunn av hardheten i laminat, anbefales annet underlag enn det som er best egnet under parkett. Spør oss i XL-BYGG, slik at du får underlaget som reduserer støy- og trinnlyd på best måte.

Lister som matcher laminatgulvet

For optimal finish bør du velge gulvlister som står i stil til gulvet ditt. Kom innom XL-BYGG og prøv list mot gulv, så ser du hvor flott det blir!gulv - kjetil
Se video!
Play

Gjøre jobben selv, eller få hjelp?

Hos XL-BYGG får du hjelpen du trenger både når det gjelder fagkunnskap, verktøy og byggevarer fra ledende leverandører til ditt prosjekt.  XL-BYGG er Skandinavias største byggevarekjede. Det er vi stolte over.Hvorfor velge XL-BYGG til å ta hele jobben:
 

check_svart Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson  gjennom hele prosjektet. Enkelt og oversiktlig, enten du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt.  

check_svart Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt.

check_svart Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier. Vi bryr oss om lokalsamfunnet, og ved å handle hos oss støtter du lokalt næringsliv.  

check_svart Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

check_svart Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid. Prosjektet ditt blir levert som avtalt. Enklere blir det ikke, Klappet & Klart.

 

Slik fungerer det:

 

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

 

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

 

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.