Vinylgulvet Beige vasket eik 1-stav fra leverandøren Pergo. Foto.

Prosjekt på gang?

Kjøp varene hos ditt nærmeste varehus eller la oss kontakte deg. XL-BYGG hjelper deg enten du vil gjøre jobben selv, eller du vil vi skal ta hele jobben for deg.

  • Gode råd fra fageksperter med lang erfaring
  • Kvalitetsvarer til konkurransedyktige priser
  • Egen prosjektleder som koordinerer hele jobben

Vinyl

Vinylklikk er varmt og komfortabelt å gå på og har en suveren vannfasthet. Gulvtypen er formstabil, lydabsorberende og har en unik slitestyrke.

Mange fordeler med vinylgulv

Som med laminatgulv, har klikkgulv i vinyl en dekor med flerlagsoverflate som er meget bestandig mot riper og slag. Hovedforskjellen ligger i at vinyl er et mykt materiale som oppleves lunt og godt.

Ulike design og dekor på vinylgulv

Det finnes en rekke forskjellige design og dekor. Fra tre- og flisimitasjon til andre mønstre og farger. Besøk XL-BYGG for å se utvalget!Hvor passer klikkvinyl?

Med sine lune egenskaper, kan klikkvinyl trygt benyttes i alle rom. Med tanke på slitestyrke og vedlikehold, er denne gulvtypen særdeles godt egnet på kjøkken, barnerom, i gangarealet og kjellerstuen. Hunder, leker som går i gulvet, vannsøl fra barnestøvlene... Vinyl tåler det tøffe trøkket!

Underlag til klikkvinyl

Som med alle gulv, skal underlaget være rettholdt. Spør hos XL-BYGG, slik at underlaget er riktig før jobben starter!


gulv - kjetil
Se video!
PlayGjøre jobben selv, eller få hjelp?

Hos XL-BYGG får du hjelpen du trenger både når det gjelder fagkunnskap, verktøy og byggevarer fra ledende leverandører til ditt prosjekt.  XL-BYGG er Skandinavias største byggevarekjede. Det er vi stolte over.

Hvorfor velge XL-BYGG til å ta hele jobben:
 

check_svart Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson  gjennom hele prosjektet. Enkelt og oversiktlig, enten du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt.  

check_svart Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt.

check_svart Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier. Vi bryr oss om lokalsamfunnet, og ved å handle hos oss støtter du lokalt næringsliv.  

check_svart Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

check_svart Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid. Prosjektet ditt blir levert som avtalt. Enklere blir det ikke, Klappet & Klart.

 

Slik fungerer det:

 

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

 

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

 

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.