Måløy, Deknepollen

Entrè som viser skyvedørsgarderobe fra leverandøren Langlo. Foto.

Prosjekt på gang?

Kjøp varene hos ditt nærmeste varehus eller la oss kontakte deg. XL-BYGG hjelper deg enten du vil gjøre jobben selv, eller du vil vi skal ta hele jobben for deg.
  • Gode råd fra fageksperter med lang erfaring
  • Kvalitetsvarer til konkurransedyktige priser
  • Egen prosjektleder som koordinerer hele jobben

Garderobe og oppbevaring

Hvilket oppbevaringsbehov har du, og hvor skal din garderobeløsning være plassert? Hos XL-BYGG har vi oppbevaringsløsninger til alle rom som krever struktur og oppbevaring.

Standard eller skreddersøm?
Tilpasning er ofte nøkkelen til gode oppbevaringsløsninger. Derfor samarbeider XL-BYGG med leverandører som tilbyr både standard og måltilpassede garderobeløsninger. Kom innom oss med dine planer, så tegner vi og finner den beste løsningen for ditt behov.
Ulik bruk i ulike rom

Med dagens kombinasjonsmuligheter av mål, fronter, fyllinger og fleksibilitet i innmatløsninger, ivaretas både estetiske og praktiske hensyn. Fronter og innmat for oppbevaring av sesongutstyr og verktøy i garasje eller bod må inneha andre kvaliteter enn systeminnredningen som skal ivareta dine flotte selskapsantrekk. Derfor finner du selvfølgelig tilpassede løsninger av fronter og innmat hos XL-BYGG til:

  • Garasje og bod
  • Gang
  • Vaskerom
  • Kontor
  • Soverom
  • Barnerom

Artikkelbilde_garderobe_Utility_Platinum_garasje_Elfa_700x500

Med innredning for oppheng og lagring i garasjen får man system på for eksempel verktøy og bildekk. Bildet viser Utility Premium fra leverandøren Elfa. (Foto: Elfa)

Prøv tegneprogrammet for å se mulighetene

For deg som vil forberede en ny garderobeløsning før du kommer til oss i XL-BYGG, kan du besøke det nettbaserte tegneprogrammet Langlo Designer.

Langlo Designer kan du enkelt velge innredning og fronter. Trådkurver, skuffer, strykebrett, nedtrekkbar garderobestang, skostativ og andre elementer byttes og flyttes med få tastetrykk. (Merk at de oppgitte prisene er veiledende og kan avvike fra lokal forhandlerpris.) 

Kombiner muligheter for å få din optimale garderobeløsning


Gjøre jobben selv, eller få hjelp?

Hos XL-BYGG får du hjelpen du trenger både når det gjelder fagkunnskap, verktøy og byggevarer fra ledende leverandører til ditt prosjekt.  XL-BYGG er Skandinavias største byggevarekjede. Det er vi stolte over.

Hvorfor velge XL-BYGG til å ta hele jobben:
 

check_svart Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson  gjennom hele prosjektet. Enkelt og oversiktlig, enten du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt.  

check_svart Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt.

check_svart Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier. Vi bryr oss om lokalsamfunnet, og ved å handle hos oss støtter du lokalt næringsliv.  

check_svart Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

check_svart Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid. Prosjektet ditt blir levert som avtalt. Enklere blir det ikke, Klappet & Klart.

 

Slik fungerer det:

 

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

 

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

 

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.