Lofoten, Lofoten

KATEGORITOPP_BERGENEHOLM

Hva slags vegg skal jeg velge?

Skal du bygge eller endre vegg og himling (innetak)? Da finnes det en lang rekke produkter å velge blant. Synes du det er vanskelig å ta stilling til hvilke produkter som er best egnet og ønsker hjelp til prosjektet?

Hva slags vegg skal jeg velge?
Ujevne vegger og timevis med sparkling, pussing og maling er forbi. Med ferdig malte eller tapetserte plater, oppnår du ferdig vegg på 1-2-3. Behandlede veggplater er enkle å montere og godt egnet til både nybygg og restaurering. 

Når du skal fornye veggene innendørs har du mange muligheter innen materialvalg. Ønsker du tydelig tekstur eller å velge miljøvennlig så er trepanel perfekt for deg. Ønsker du å raskt komme til resultatet så er ferdigbehandlede veggplater et smart alternativ.

Når du skal pusse opp eller fornye hjemme er taket også med i prosessen. Valg av himling (innetak) har utrolig mye å si for både lyd- og lysforholdene i rommet. Hvordan ønsker du at rommets akustikk skal være? Eller hvilke lysforhold ønsker du å oppnå i rommet? Våre fageksperter hos XL-BYGG hjelper deg med hele prosjektet! 
MDF-plater

MDF-plater er et fabrikkert treprodukt laget av mykt trevirke. Platene er slitesterke, lette å vaske og kan lett overmales hvis du vil finne frem malekosten om noen år. Finnes i mange utførelser og design. Platene kan benyttes i både nye og eldre hjem, da de gir et klassisk utseende.

Trefiberplater

Trefiberplater er veggplater med høykvalitets trefiberkjerne. Veggplatene er laget av kvernet tremasse som deretter blir kokt i vann, før de blir presset under høyt trykk og høy varme. Platene blir så malt hele fem strøk. Trefiberplater finnes i mange utførelser og design, de er slitesterke og kan lett overmales hvis du vil finne frem malekosten om noen år. Trefiberplater fås både med utseende som hele plater og med utseende som trepanel når de er ferdig monterte. Trefiberplatene er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

Sponplater

Walls4You er veggplater i spon, ferdig pålagt fibertapet i topp kvalitet og lekkert design. Det finnes et bredt utvalg av tapeter i flere kolleksjoner. Med det enkle låsesystemet klikker du platene sammen for rask montering.

Walls2Paint er veggplater i spon - et genialt produkt for både nybygg og renovering. Platene er grunningsfoliert på to sider og tapetsert med fibertapet. Veggplatene monteres enkelt og males eller tapetseres – her trenger du verken å sparkle eller pusse og du sparer dermed masse tid. Malingsklare veggplater i spon finnes i flere utførelser, farger og design. Platene kan enkelt og raskt monteres på en eksisterende vegg eller direkte på stenderverk. Platene er vaskbare og har en slitesterk overflate.

Gjøre jobben selv, eller få hjelp?

Hos XL-BYGG får du hjelpen du trenger både når det gjelder fagkunnskap, verktøy og byggevarer fra ledende leverandører til ditt prosjekt.  XL-BYGG er Skandinavias største byggevarekjede. Det er vi stolte over.

Hvorfor velge XL-BYGG til å ta hele jobben:
 

check_svart Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson  gjennom hele prosjektet. Enkelt og oversiktlig, enten du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt.  

check_svart Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt.

check_svart Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier. Vi bryr oss om lokalsamfunnet, og ved å handle hos oss støtter du lokalt næringsliv.  

check_svart Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

check_svart Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid. Prosjektet ditt blir levert som avtalt. Enklere blir det ikke, Klappet & Klart.

 

Slik fungerer det:

 

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

 

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

 

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.

 
Kategori_trepanel_Moelven

Trepanel

Les mer
Arrow Right
Kategori_baderomspanel

Baderomsplater

Les mer
Arrow Right
Kategori_himling

Himling

Les mer
Arrow Right
KogK_befaring
Lofoten

Vår ekspert står klar

Vi kan ta hele prosjektet.
Panel_still_Vibecke
Se tips!
Play