ToppbildeBaderomspanelCrescendoNegroGrandeogCrescendoGrisGrandefraleverandrenFibo

Baderomsplater

Skal du bygge nytt eller restaurere bad? Med baderomsplater på badet kan du glemme membran, gipsplater og flislegging. 

XL-BYGG forhandler baderomspanel som tåler direkte vannsprut, store temperaturforandringer og som er godkjent i henhold til Våtromsnormen.

Baderomspanel-Denver-White-M66-og-M63-fra-leverandren-Fibo_700x400
Kan monteres selv
Deler av bygnings- eller restaureringsarbeidet i vårtom kreves utført av en autorisert håndverker. Foreta derfor en vurdering av hva du lovmessig kan og eventuelt bør gjøre selv før du starter på våtrom. En del baderomspaneler kan du faktisk montere selv ved å montere direkte på eksisterende vegg eller stenderverk.
Sikre veggløsninger med baderomsplater trenger derfor ikke å gå verken på bekostning av sikkerhet eller estetikk. Men husk alltid å følge monteringsanvisningen til produsenten. 

Stort utvalg dekorer
Det finnes baderomspaneler i ulike farger, motiver og strukturer, både med og uten flismønster. Samme type kan monteres i hele rommet eller i kombinasjon med andre farger og overflater. Ved å kombinere ulike paneler skaper man et variert uttrykk.
Mange av overflatene er så autentiske fliser i uttrykket at du må ta og føle på platene og fugemønsteret for å avdekke at det ikke er ekte fliser.

 

Baderomspanel Cracked Cement og Denver White. Fibo.

Mange fordeler med baderomsplater
• Finnes i et stort dekorutvalg
• Er enkle å holde rene
• Kan dusjes direkte på 
• Er en sikker og godkjent løsning
• Gir gunstig totaløkonomi