Varehusoversikt

XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne XL-BYGG butikk

Etterisolasjon

Utvendig fasade

Utvendig tilleggsisolering av fasaden reduserer ikke bare energiforbruket, men du vil også bryte kuldebroer samt øke temperaturen i den bærende konstruksjonen. Det gir en sunnere vegg med mindre fare for fukt og råteproblemer. Utvendig isolering vil også gi en bedre støydemping.

Foto: Rockwool

Loft

Energirehabilitering av loft er et av de enkleste og mest effektive tiltakene som kan gjøres for å forbedre boligstandarden. Etterisolering av loftet vil både bidra til lavere energikostnader og forbedre inneklimaet på varme somre og kalde vintre. Brukes isolasjon av steinull, vil steinullens innebygde egenskaper også bidra til å øke brannsikkerheten for huset.

Skråtak

Taket er ett av de stedene som har størst varmetap. Et godt isolert tak vil derfor fort kunne merkes på energiutgiftene. Enten du velger å tilleggsisolere fra undersiden eller oversiden av taket så finnes det mange gode løsninger.

Foto: Rockwool

Skillevegger

Ved oppsetting eller rehabilitering av innvendige vegger er det viktig å fokusere på brann- og lydegenskapene. Isolasjon bidrar til å redusere faren for brannspredning og uønsket støy fra naborommene. Det gjør det også enklere å ha forskjellige temperatursoner i huset - som for eksempel det å ha et kaldere soverom og varmere oppholdsrom.

Foto: Rockwool

Etasjeskillere

Isolering av etasjeskillere reduserer følelsen av «kaldtrekk» langs veggene og bidrar til å forhindre varmetap mellom etasjene. Det gir også en effektiv lyddemping mellom etasjene enten det er høy musikk eller fottrinn som forstyrrer bokomforten din.

Kjellervegg

For å oppnå en tørr og varm kjeller, som kan innredes til oppholdsrom, er det viktig, foruten å ha en god fuktsikring, å ha god isolering og drenering av ytterveggen. SINTEF anbefaler å legge minimum halvparten av den totale isolasjonstykkelsen på utsiden av kjellerveggen. Da vil du lettere oppnå en tørrere og mer fuktsikker vegg.

Behov for etterisolering?

Vi hjelper deg med hele prosjektet!

Foto: Rockwool

Hvorfor velge XL-BYGG til å ta hele jobben:

Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson gjennom hele prosjektet. Enkelt og oversiktlig, enten du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt.

Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt.

Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier. Vi bryr oss om lokalsamfunnet, og ved å handle hos oss støtter du lokalt næringsliv.

Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid. Prosjektet ditt blir levert som avtalt. Enklere blir det ikke, Klappet & Klart.

Slik fungerer det:

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.