:

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din fortrukne XL-bygg-butikk

Det ligger i vår natur å bidra til fellesskapet

Det ligger i vår natur å bidra til fellesskapet

XL-BYGG skal bidra til vedlikehold på DNTs hytter over hele landet.


Vi står sammen og det skal alle nyte godt av. XL-BYGG er DNT sin hyttepartner og skal bidra med renovering og vedlikehold i samarbeid med lokallagene til DNT.

Vi nordmenn er et naturelskende folk, og har i over 150 år nytt godt av DNT sine turisthytter. Fristedene i fjellheim, skog og kyst byr på en uendelighet av fantastiske naturopplevelser – sammen tar vi vare på dem.

Hva er en hyttepartner?

Turisthyttene trenger jevnlig vedlikehold og XL-BYGG har både materialer og eksperter til små og store prosjekter. Derfor passer det perfekt å være DNTs profesjonelle hyttepartner på rehabilitering og vedlikehold.

Dette har XL-BYGG og DNT til felles:

Landsdekkende

Du finner DNTs lokallag og XL-BYGG sine byggevarehus over hele landet.

Entusiasme

Begge har stort engasjement; DNT for å ta vare på naturen og å gi folk fantastiske opplevelser. XL-BYGG for å være en kunnskapsrik faghandel med bærekraft i fokus.

Gode løsninger

Uansett om prosjektet ditt er å nå toppen av Galdhøpiggen eller å bygge ei hytte, hjelper vi deg med råd og gode løsninger.

Bli medlem nå!

Bli DNT-medlem!

Som DNT-medlem får du blant annet medlemspris på turisthytter, rabatt på turutstyr, og tilbud om turer og kurs over hele landet.

Bli medlem nå!
Planlegg turen!

Turtips!

DNT har et spennende og inkluderende turtilbud for alle, uansett alder og form.

Planlegg turen!

Skal du pusse opp på egen hytte?

Med Klappet & Klart kan XL-BYGG hjelpe deg med hele prosjektet. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss for en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris. Så blir jobben gjort - enklere blir det ikke!