Varehusoversikt

XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne XL-BYGG butikk

Det ligger i vår natur å bidra til fellesskapet

XL-BYGG skal bidra til vedlikehold på DNTs hytter over hele landet

Vi nordmenn er et naturelskende folk, og har i over 150 år nytt godt av DNT sine turisthytter. Fristedene i fjellheim, skog og kyst byr på en uendelighet av fantastiske naturopplevelser.

Det ligger i vår natur og ta vare på. Og sammen med DNT skal fagekspertene hos XL-BYGG vedlikeholde noe av det fineste vi har. Som hyttepartner skal vi bidra med renovering og vedlikehold i samarbeid med lokallagene til DNT.

Vi står sammen og det skal alle nyte godt av!

XL-BYGG er DNT sin hyttepartner

Turisthyttene trenger jevnlig vedlikehold og XL-BYGG har både materialer og eksperter til små og store prosjekter. Derfor passer det perfekt å være DNTs profesjonelle hyttepartner på rehabilitering og vedlikehold.

Har du et hytteprosjekt du trenger hjelp til?

Med Klappet & Klart kan XL-BYGG hjelpe deg! Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss for en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

Dette har XL-BYGG og DNT til felles:

Landsdekkende

Du finner DNTs lokallag og XL-BYGG sine byggevarehus over hele landet.

Entusiasme

Begge har stort engasjement; DNT for å ta vare på naturen og å gi folk fantastiske opplevelser. XL-BYGG for å være en kunnskapsrik faghandel med bærekraft i fokus.

Gode løsninger

Uansett om prosjektet ditt er å nå toppen av Galdhøpiggen eller å bygge ei hytte, hjelper vi deg med råd og gode løsninger.

Skal du pusse opp på egen hytte?

Med Klappet & Klart kan XL-BYGG hjelpe deg med hele prosjektet. Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss for en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris. Så blir jobben gjort - enklere blir det ikke!