XL-BYGG logoXL-BYGG logo

Frisk opp og forny hjemmet!

Et ryddig hjem gir en følelse av energi, overskudd og harmoni. Med måltilpasset oppbevaring fra Langlo vitner hver detalj om kvalitet, håndverk og personlighet. Vi tilbyr hjelp fra planleggingen av garderobeskapet til selve monteringen. «DIY», – gjør det selv – har aldri før vært enklere med et helt serviceteam i ryggen.

Fire modeller, ni nye fronter!

Skyvedørene fra Langlo kommer i fire ulike modeller; Topaz, Safir, Titan og Retro. Modellene har forskjellige egenskaper som gjør at du kan velge den typen skyvedør som passer akkurat til ditt hjem. – Nå har Langlo lansert en fargerik kolleksjon i ni nye fronter. Flere finner glede i å sette mer farge på tilværelsen, spesielt etter tunge år med pandemi. De ni nye fyllingene gir skyvedørene en innbydende, moderne, lys og stimulerende følelse. Velg mellom Volcanic Black, Crystal White, Light Grey XT, Cashmere, Horizon, Powder, Cuba Libre, Dark Mountain Eik eller hvittonet Eikefinèr. Hvilken er din favoritt?

Med i den nye kolleksjonen har vi også XT-overflaten, som står for XTreme Matt, og har blitt veldig populær! XT gir en lavreflekterende og flott overflate med slitesterk tekstur som er motstandsdyktig mot fingeravtrykk. NB: XT blir kun levert i frontene; Volcanic Black, Crystal White og Light Grey. Anbefales!

Langlo Titan. Foto: Langlo

Balanse i hjemmet

En vott til femåringen mangler. Slips ligger slengt i ulike skuffer og i trappa er en haug med klær du ikke vet hvor du skal plassere. Høres det kjent ut? Å starte ettermiddagen med rydding etter en lang dag på jobb kan suge energien ut av de fleste. På samme måte som oksygenet og blodet flyter målbevisst i kroppen, er det herlig med et ryddig hjem der oversikt og livskraft sirkulerer mellom daglige omgivelser. Feng shui, heter det så populært, – de praktiske metodene for å styrke positiv energi og å skape skjønnhet i hjemmet.

Å faktisk vite hvor den andre votten er, nettopp fordi den har en fast plass, som alle klær, sko, belter og annet tilbehør har, – det føles som luksus. Å henge opp plaggene som lå i trappa i et flott garderobeskap som oser av eksklusivitet, er blitt en fornøyelig oppgave, og ja, ren luksus.

– En luksus alle kan få mulighet til å ha med garderobeløsningene og servicen fra Langlo.

Plass til alt og alle

Vårt mål er å skape gode rammer i hverdagslivet ved å utvikle oppbevaringsløsninger som gir hjemmet ditt funksjon og hjelper deg til en oversiktlig hverdag. Våre garderober er ingenting uten de som bruker dem. Ingenting uten familiene som fyller de opp, eller alle eiendelene som har sin faste plass. Vi heier både på de som sorterer tingene sine møysommelig i et oversiktlig system, og de som hiver eiendelene i en skuff for å holde gulvet ryddig. Det viktigste er at du vet hvor det er til neste gang du skal bruke det. La deg inspirere og finn løsningen som passer perfekt til ditt interiør og dine behov.

Når du skal bygge din egen skyvedørsgarderobe får du god hjelp hele veien fra vårt prisvinnende kunde service team. Den beste måten å starte på er å ta turen til tegnebrettet på Langlos nettsider. Dette er en enkel måte å skreddersy skyvedørsgarderoben din på. Det er bare å trykke start, så er du i gang. Du kan være så kreativ du ønsker, og velge type og stil du vil ha på innredning, fronter og farger. Alt ligger klart i tegneprogrammet. Mål opp din oppbevaringsplass og fyll inn målene i tegneprogrammet Langlo Designer. Når du er ferdig kan du legge inn bestilling direkte til våre forhandlere.

Langlo Titan. Foto: Langlo

10 tips til hvordan du kan holde det ryddig hjemme

1. Skap deg et bilde av hvordan hjemmet ditt ser ut når det er ryddig. Sett deg et klart mål for hvordan du kan oppnå harmoni og orden i ditt eget hjem.

2. Lag en plan basert på behov og visjoner du og familien har for hjemmet. Lag et system som er enkelt og oversiktlig for dere.

3. Finn ut hvilket rom som er aller viktigst for familien å få kontroll på, og gjør deg ferdig med det rommet før du flytter deg videre til neste.

4. Finn en fast og logisk plass til alt i hjemmet.

5. Innse hvorfor det er bedre å bo i et rent og ryddig hus.

6. Sett av 15 minutter hver dag til opprydding. Effektiv opprydding i disse 15 minuttene vil frigjøre deg fra lengre storrengjøringer, som ofte er kaotiske og slitsomme.

7. Få bedre oversikt over hva du oppbevarer og heng opp mest mulig tøy.
Utnytt høyden i garderoben med dobbelt oppheng og innredning helt til taket, mer gulvplass og større romfølelse.

8. Velg belysning i garderobeskapet og få bedre oversikt over eiendelene dine.

9. Sett av tid til gode ryddevaner og gi en oppgave til hvert familiemedlem.

10. Bli enig med de du bor sammen med om de ukentlige rutinene.

(Kilde: Langlo AS)