XL-BYGG logoXL-BYGG logo

Montering av baderomspanel blir enda enklere

Med en ny og forbedret skjult innvendig hjørnelist har det blitt enda enklere å montere baderomspanel

Ved å bruke baderomspanel får kunden vanntette, flotte våtrom, og en effektiv byggeprosess. Med forbedrede hjørnelister for skjulte, innvendige hjørnerhar Fibo gjort baderomspanel til et enda enklere valg.

Forbedringene på den nye listen ligger i at den har en åpen side som gjør at du kan tilpasse bredden på siste plate på en vegg, og svinge den inn i hjørnet. Du trenger med andre ord ikke montere listen på en plate før du starter montering, men skru den direkte på veggen. Det betyr også at du ikke trenger å starte og stoppe monteringen av platene over en dør, slik du måtte med den gamle løsningen for skjulte hjørner.

For at platen skal få godt feste til listen, er listen utstyrt med en kraftig tape. Som en ekstra sikkerhet skal det også legges en fugestreng fra sokkellist til tak. Fugestrengen skal legges 2 – 3 mm fra hjørnelisten, men du kan også feste platen med en skrue øverst. Denne vil senere bli dekket av taklisten.

Bilde: Siste plate på veggen holdes fast av en kraftig tape, og profilen har en åpen side slik at plata kan svinges på plass. (Foto: Fibo)

Viktig å tørrmontere

Vi anbefaler at du alltid tørrmonterer platene før du fjerner beskyttelsesfilmen på profilen. Tapen er svært sterk, og det kan bli vanskelig å løsne platen igjen dersom du skulle ha behov for det.

Sving gjerne innom din nærmeste XL-BYGG for å se nærmere på nyvinningene fra Fibo og det store utvalget av baderomspanel.

Ekte byggevarehandel – for ekte fagfolk

Som PROFF hos XL-BYGG, er du vår prioriterte kunde. Du får tilgang til PROFFNETT, som skal være markedets beste digitale verktøy for proffen.

Dette er en døgnåpen netthandel og prosjektverktøy som gir deg full tilgang til dine avtalepriser og aktive prosjekter uansett hvor du befinner deg. Spør etter tilgang i ditt lokale XL-BYGG varehus, eller register deg her.

Eksisterende PROFF-kunder kan logge inn her.

Vi bistår også våre PROFF-kunder med tekniske tjenester, kurs- og kompetanseheving, verktøy og festemidler og produkter til byggeplassen.

Som PROFF hos oss får du en samarbeidspartner som er konkurransedyktige på pris, og helt rå på oppfølging.

Hver måned sendes også nyhetsbrevet Proffen ut med eksklusive PROFF-rabatter, nyheter og tips fra våre fagfolk og leverandører, meld deg på her. Vi i XL-BYGG lover ikke mer enn vi kan holde – og vi holder det vi lover.

Det får vi til!