XL-BYGG logoXL-BYGG logo

Prøvd Proffnett? Du går aldri tilbake til plankebit og blyant

Plankebiter med regnestykker og handleliste er praktisk der og da, men et digitalt verktøy som Proffnett gjør hverdagen din mye mer effektiv både på kort og lang sikt.

Med Proffnett har proffkundene til XL-BYGG varehuset med seg i lomma døgnet rundt, uansett hvor de befinner seg.

– Det er et utrolig nyttig verktøy med tanke på tilgjengelighet. Kun med et par tastetrykk ser du lagerstatus, egne avtalepriser og info på alle produkter vi har inne, sier proffselger Kent Bredahl hos XL-BYGG Lade i Trondheim.

Han forteller at Proffnett er et digitalt arbeidsverktøy som brukes av alt fra prosjektledere hos store entreprenører til byggmestere i mindre snekkerbedrifter – til mye mer enn bare bestillinger av materialer og varer:

Dette får du med Proffnett

  • Prosjektstyring: Du kan lage tilbud og fakturagrunnlag med egen logo og påslag. Du kan lage tilbud og fakturagrunnlag med egen logo og påslag, samt bestille byggevarer direkte i prosjektene med dine egne avtalepriser. Få enkel totaloversikt på alle prosjektene dere jobber med.
  • Lage kalkyler: Hent ut prisfiler og se egne avtalepriser opp mot veiledende pris.
  • Komplette leveranser: God synkronisering mot butikksystemet gjør at det kan settes opp tilbud på store prosjekter – en hel boligblokk om nødvendig.
  • Samle dokumentasjon: Enkelt å genere samledokument av FDV og monteringsanvisninger direkte i Proffnett.

Bilde: Proffnett kan brukes både med app på mobil eller ipad, og i en egen webløsning. Foto: XL-BYGG

En mer effektiv hverdag

– De proffkundene som bruker Proffnett aktivt, har virkelig fått en mer effektiv hverdag. I Proffnett kan de hente ut materiallister, hente ut dokumentasjon knyttet til hvert enkelt prosjekt, og sende ut pristilbud med egne påslag og bedriftens logo, forklarer Bredahl.

Han får også tilbakemeldinger fra kunder som setter pris på at alle produktene i Proffnett er koblet direkte opp mot NOBB, slik at både monteringsanvisninger og informasjon om riktig bruk av festemidler er enkelt tilgjengelig. Alt som blir handlet på et prosjekt blir også lagret, slik at det er raskt og enkelt å hente ut FDV-dokumentasjon og sende videre til kunde eller utbygger.

– Det gir verktøyet en ekstra nytteverdi du ikke nødvendigvis får alle andre steder, og forenkler arbeidshverdagen din ganske mye.

Bestill selv fra mobilen

Tidligere ble det brukt mye tid på å ringe inn bestillinger over telefon, eller ved personlig oppmøte i byggevarehuset. I dag legger de fleste inn bestillingene selv via Proffnetts mobilapp eller webløsning, og blir fulgt opp av en proffselger hos XL-BYGG.

– Vi kontrollerer alltid ordren og sender en bekreftelse tilbake før vi setter den i bestilling. På den måten kan vi plukke opp om noe er tastet inn feil eller det er lagt inn produkter i feil farge eller størrelse, beroliger Bredahl.

Det hjelper ikke med mange ulike funksjoner og tjenester hvis det grunnleggende ikke fungerer, derfor står god brukeropplevelse alltid i sentrum i den kontinuerlige utviklingen av Proffnett. Si gjerne ifra til din lokale proffselger dersom du har innspill eller ønsker om tjenester eller funksjoner du savner.

XL-BYGG følger deg gjennom hele prosjektet ditt, fra start til slutt – og etterpå. Sammen gir vi sluttkunden de beste løsningene!