Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Can't access location

Verktøy

XL-BYGG er faghandelen innen trelast og tyngre byggevarer. Det innebærer at vi har det rette verktøyet til nettopp ditt prosjekt. Kom innom oss før du bestemmer deg. Vi har utvalget fra de ledende leverandørene både til proffen og hjemmesnekkeren!

Når man skal anskaffe verktøy i forbindelse med oppussing eller byggeprosjekter er bruksfrekvens og forventninger til presisjon viktige stikkord. Godt verktøy skal dessuten gjøre jobben morsom og enkel. Derfor er det best å ta turen innom fagfolka i XL-BYGG og fortelle hvilken arbeidsoppgave og hvilket omfang verktøyet skal fylle. Deretter blir det opp til oss å finne det verktøyet som passer til deg og ditt prosjekt.

Elektroverktøy

Elektroverktøy er en rikholdig varegruppe med store variasjoner i funksjonalitet og bruksområder. Hos XL-BYGG er vi selvfølgelig fagfolk også når det kommer til riktig tilbehør til elektroverktøyet. Rett borr, rett sagblad og rett bits til rett material gir alltid det beste arbeidsresultatet. Vi fører kun elektroverktøy og tilbehør fra de ledende leverandørene, både til hjemmesnekkeren og proffen.

Gass- og luftverktøy

I tillegg til tradisjonelle hånd- og elektroverktøy, finnes gass- og luftverktøy som er svært gunstig for krevende eller omfattende jobber. Når man skal ta stilling til valg av gass- og luftverktøy, er det en rekke faktorer å ta stilling til: Vibrasjon, hastighet, presisjonsevne, trykkvariasjoner, lydnivå, luftlengde, utblåsning, smørefunksjon, sikkerhetssperre, vekt og ergonomi. Bruk av riktig gass- og luftverktøy er effektivt og gir pent resultat.

Håndverktøy

Vi har håndverktøy som oppfyller funksjon, sikkerhet og presisjon. Håndverktøy som tåler juling, holder over tid og føles fremfor alt riktig å jobbe med.

Hvorfor velge XL-BYGG til å ta hele jobben:

Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson gjennom hele prosjektet. Enkelt og oversiktlig, enten du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt.

Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt.

Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier. Vi bryr oss om lokalsamfunnet, og ved å handle hos oss støtter du lokalt næringsliv.

Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid. Prosjektet ditt blir levert som avtalt. Enklere blir det ikke, Klappet & Klart.

Slik fungerer det:

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.