XL-BYGG logoXL-BYGG logo

Drømmekjøkkenet – 90 år med kjøkken

Drømmekjøkkenet – 90 år med kjøkken

Drømmekjøkkenet har skapt svenskproduserte kvalitetskjøkken med stor kjærlighet i mer enn 90 år. Sortimentet har blitt formet og videreforedlet over tid, og består i dag av tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. 

Drømmekjøkkenet har hele tiden vært opptatt av å bygge kjøkken etter tidens behov og ønsker. De har konsekvent holdt fast ved en tanke om at kvalitet og erfaring gjør det mulig å bane nye veier.

Hverdagsglede

Siden 1929 har de opplevd mange utfordringer og funnet detaljer som passer ulike kjøkken, slik at de i dag kan tilby et stort utvalg velprøvde kjøkkenmodeller. Modeller i ulike materialer, forskjellig design og optimale funksjoner – det du trenger for å gi ditt nye kjøkken sjel. 

I dag snakker de gjerne om Hver Dags Glede. For det er akkurat det et bra kjøkken skal være – både nå og i fremtiden: en kilde til hverdagsglede.

Levetid opptil 40 år

Drømmekjøkkenet legger stor vekt på å produsere kvalitetsprodukter med lang levetid. Det innebærer å lage produkter som skal tåle daglig bruk i sin tilmålte levetid. Alle kjøkken har en forventet livslengde på 30-40 år, men det er flere eksempler på kjøkken som er velfungerende etter hele 50-60 år. 

Med et kjøkken fra Drømmekjøkkenet får du både tidsriktig design og lang holdbarhet. 

Du finner Drømmekjøkkenet i følgende XL-BYGG:

  • XL-BYGG Hundere
  • XL-BYGG Kr. Steinsbø
  • XL-BYGG Lofoten
  • XL-BYGG Nysted
  • XL-BYGG Sortland
  • XL-BYGG Søgne
  • XL-BYGG Tverberg & Sønner

Bestill gratis tegnetime for kjøkken

Fortell oss hvordan du ønsker at kjøkkenet ditt skal være, så hjelper våre fagfolk deg med å gjøre drømmer til virkelighet. Kanskje også ved å se løsninger du selv ikke hadde forestilt deg var mulig?

Line

Bistro

Wood

Wood eik mørkoljet

Se intervju med Mija Kinning

Meny