Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne XL-BYGG butikk

Drømmekjøkkenet – 90 år med kjøkken

Drømmekjøkkenet har skapt svenskproduserte kvalitetskjøkken med stor kjærlighet i mer enn 90 år. Sortimentet har blitt formet og videreforedlet over tid, og består i dag av tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. 

Drømmekjøkkenet har hele tiden vært opptatt av å bygge kjøkken etter tidens behov og ønsker. De har konsekvent holdt fast ved en tanke om at kvalitet og erfaring gjør det mulig å bane nye veier.

Hverdagsglede

Siden 1929 har de opplevd mange utfordringer og funnet detaljer som passer ulike kjøkken, slik at de i dag kan tilby et stort utvalg velprøvde kjøkkenmodeller. Modeller i ulike materialer, forskjellig design og optimale funksjoner – det du trenger for å gi ditt nye kjøkken sjel. 

I dag snakker de gjerne om Hver Dags Glede. For det er akkurat det et bra kjøkken skal være – både nå og i fremtiden: en kilde til hverdagsglede.

Levetid opptil 40 år

Drømmekjøkkenet legger stor vekt på å produsere kvalitetsprodukter med lang levetid. Det innebærer å lage produkter som skal tåle daglig bruk i sin tilmålte levetid. Alle kjøkken har en forventet livslengde på 30-40 år, men det er flere eksempler på kjøkken som er velfungerende etter hele 50-60 år. 

Med et kjøkken fra Drømmekjøkkenet får du både tidsriktig design og lang holdbarhet. 

Du finner Drømmekjøkkenet i følgende XL-BYGG:

XL-BYGG Hundere, XL-BYGG Kr. Steinsbø, XL-BYGG Lofoten, XL-BYGG Nysted, XL-BYGG Sortland, XL-BYGG Søgne, XL-BYGG Tverberg & Sønner.

Ønsker du jobben gjort Klappet & Klart?

Du forteller oss hva du ønsker gjort, og våre fagfolk gjennomfører prosjektet ditt fra A til Å.

Line

Bistro

Wood

City

Meny