Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Får ikke tilgang til posisjon

XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne XL-BYGG butikk

Tidsbesparende og effektivt med varecontainer på byggeplassen

En effektiv arbeidsdag er å ha kontinuitet i det du egentlig skal drive med - nemlig å bygge. En varecontainer fylt opp av XL-BYGG med festemidler, verktøy og forbruksmateriell gir sømløs logistikk på byggeplassen. Oppbevaring i container sikrer også tørt materiell og reduserer risikoen for tyveri.

La XL-BYGG ta seg av logistikken med å fylle containeren

Ikke la mangel på en skruepakke eller påkrevd verneutstyr stoppe arbeidet. La XL-BYGG sørge for etterfylling av materiell og at riktig verktøy er på plass. Dermed har du nødvendig materiell til enhver tid.

Containere fås i ulike størrelser og utførelser

Som håndverker får du gjennom XL-BYGG en gunstig avtale på varecontainere for bruk på byggeplassen. Containerne er XL-BYGG-profilerte og kan leveres i 8, 10 og 20 fots størrelse. Containerne kan bestilles med innredede hyllesystemer, strøm og isolering dersom ditt firma ønsker det.

Effektiv og tørr saging med sagstasjon

Med en container som inneholder sagstasjon håndterer du saging tørt og effektivt. Sagstasjonen er en 20 fots container med Ernex gjerdesag, rullebord og fastmontert avsug. Containeren har to endedører for effektiv og skånsom inn- og utbæring av materialer.

Trygghet når du avslutter arbeidsdagen

Tyverier av verdifullt verktøy og andre hjelpemidler på byggeplassen er dessverre et problem en del håndverkere har opplevd. Med en varecontainer kan du låse inn og sikre dette når du forlater byggeplassen for dagen.

Kontakt proffselger hos ditt lokale byggevarehus for mer informasjon og priser.