XL-BYGG logoXL-BYGG logo

XL-BYGG Proffkonsept

1 | Riktige løsninger til ditt prosjekt

Verktøy som effektiviserer

Effektive prosjekter trenger effektive verktøy som ulikt materiell til byggeplassen og digitale løsninger. Proffnett er et brukervennlig og oversiktlig verktøy som er utviklet for å forenkle din hverdag med alle bestillinger, ordrer og leveranser til dine prosjekter.

2 | Rett vare til rett tid

Planlegger leveransene sammen

Å få de rette varene til rett tid er avgjørende for dine prosjekter, ellers stopper arbeidet opp. Som din samarbeidspartner legger vi planen sammen, og sørger for at leveransene kommer når de skal – og skulle det oppstå forsinkelser så har vi løpende kontakt til vi finner en god løsning.

3 | Rask respons og god informasjon

Rask og løsningsorientert samarbeidspartner

Din hverdag er hektisk, og når det haster er det viktig med rask responstid og en løsningsorientert samarbeidspartner. Når du tar kontakt forsøker vi alltid å levere varene du etterspør til avtalt eller kortest mulig tid, og vi holder deg løpende oppdatert.

4 | Fagfolk du kan stole på

Forståelse for din arbeidshverdag

I en salgsprosess er det viktig med ærlighet begge veier. Derfor er våre proffselgere fagfolk som forstår din arbeidshverdag. Du skal kunne stole på at vi holder det vi lover, og at vi holder deg løpende oppdatert dersom det skulle oppstå problemer eller forsinkelser med leveransen.

«Når det skjer uforutsette ting på byggeplassen gjelder det å være på ballen.»

– Anders Skar, Proffselger XL-BYGG Proff Brumunddal

Bli proffkunde!

Få en enklere hverdag og bransjens mest effektive prosjekter med riktige verktøy og løsninger fra XL-BYGG Proff.

Vi er en del av Mestergruppen, og det skal du nyte godt av.

Du forholder deg til din proffselger som blir bindeleddet i prosjektet, eller du settes i kontakt med riktig person mot de tjenestene som er relevante. Du får kortere byggetid, lavere kostnader, mindre svinn og høyere kvalitet. Nettopp fordi du har et riktig fagmiljø i ryggen under hele leveransen.

Norges ledende hus- og hyttekjeder

finner du hos Mestergruppen. Som proffkunde hos XL-BYGG er det kort vei til hus- eller hyttekonsepter som passer dine prosjekter.

Prefabrikerte trekonstruksjoner

fra PreTre reduserer byggetiden og øker kvaliteten innen precut, takstoler og elementer. PreTre leverer til prosjekter over hele landet.

Mestergruppen Arkitekter

er Norges største arkitektmiljø på småhusbebyggelse. Som proffkunde i XL-BYGG får du tilgang til en rekke arkitekt- og prosjekteringstjenester.

Landsdekkende malingskjeder

med høy kompetanse på farge og interiør og gode løsninger for produkter og logistikk.