XL-BYGG logoXL-BYGG logo

Sigdal – kortreist kjøkken

Sigdal – kortreist kjøkken

Moderne, tidløst eller klassisk? Velger du kjøkkeninnredning fra Sigdal er valget opp til deg. Men med over 70 års erfaring er det ikke uten grunn at Sigdal er en av de fremste kjøkkenleverandørene her til lands.

De fleste av oss forbinder kanskje ordet “kortreist” med matproduksjon. Men dette er også tilfellet for et Sigdal-kjøkken. Helt siden 1950 har kjøkken fra Sigdal blitt produsert på fabrikken i Eggedal i Sigdal kommune.

Du finner Sigdal kjøkken hos følgende XL-BYGG:

  • XL-BYGG Florø
  • XL-BYGG Kvam
  • XL-BYGG Ski

Finn din stil med SCALA!

Scala fra Sigdal er et klassisk kjøkken som varer i mange, mange år. Et trygt og vakkert valg.

Jordnær er en harmonisk og dempet fargekolleksjon med nøye utvalgte farger, inspirert av vår nordiske natur.

Kortreist spesialdesign

Kortreist kjøkkenproduksjon i Norge er ikke bare effektivt og bra for miljøet, det betyr at Sigdal også kan satse på spesialproduksjon. Hver dag blir det produsert en ekstra lang hylle, et smalere skap enn standard, en bokhylle i Herregårdstil eller unike utforinger – alt for å tilfredsstille en økende etterspørsel etter spesialdesign.

Hvilken farge du vil

Etter at produktene er produsert blir de malt i lik farge som resten av kjøkkenet, og pakket i samme forsendelse til kunden. Malt kjøkken er noe Sigdal har spesialisert seg på. Har du en favorittfarge, kan de hjelpe deg å få den på kjøkkenet ditt. Med mulighet til å velge farge fra hele NCS-skalaen, kan du tenke fritt og ikke la fargevalget begrense deg.