Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne XL-BYGG butikk

Forny kjøkkenet rimelig og enkelt med kjøkkenplater

Med kjøkkenplater kan du fornye kjøkkenet på en ettermiddag. Platene, også kalt kitchen boards, er en rimelig og enkel vei til fornying av kjøkkenet og kan monteres i rekordfart.

Skap ditt nye drømmekjøkken på et par timer med kjøkkenplater som passer perfekt mellom kjøkkenbenken og overskapene.
Kjøkkenplater til vegg er en sikker og slitesterk løsning. Panelene er lettstelte og vedlikeholdsfrie og tåler i tillegg vann og søl fra matlagingen. Kjøkkenplatene fra XL-BYGG er norske kvalitetsprodukter som du kan få i et stort utvalg dekorer.

Bilde: Finn din egen stil! New York Black KM99 er en moderne kjøkkenplate fra Fibo. (Foto: Fibo)

Rask og enkel montering

En oppgradering av kjøkkenet kan være både dyrt og tidkrevende, men det skal ikke så mye til for å gi kjøkkenet et løft. Om det er tapet, maling eller fliser på veggene fra før spiller ingen rolle og platene kan være på plass i løpet av få timer. Kjøkkenplatene skrus eller limes rett på veggen.
Kjøkkenplatene fra leverandøren Fibo har i tillegg den patenterte Aqualock klikklåsen som gir enda raskere og sikrere montering. Kjøkkenplatene kan monteres direkte på stenderverk eller på eksisterende kjøkkenvegg.

Miljøvennlig og enkelt vedlikehold

Kjøkkenplatene er enkle å holde rene siden det ikke finnes fuger eller andre ujevnheter der skitten legger seg. De er derfor mindre utsatt for misfarging, rengjøres med vanlige vaskemidler og beholder uttrykket i årevis.

Du trenger heller ikke bekymre deg for miljøavtrykket. Kjøkkenplatene fremstilles av PEFC-godkjente tresorter som sparer miljøet.

Mange muligheter

Med kjøkkenplater får du en unik mulighet til å sette sitt eget preg på kjøkkenet. De leveres i flere overflater og mønstre som tar opp det beste fra moderne skandinavisk design. Med alt fra naturtoner inspirert av tre, jord og stein til sterke knallfarger, kan du sette sammen din helt egen kombinasjon av mønster og tekstur.

Bilde: Ved å kombinere ulike overflater kan du skape din helt egne stil (Foto: Fibo)