XL-BYGG logoXL-BYGG logo

Velg varehus

Velg ditt varehus

For å se sortiment og informasjon om ditt foretrukne XL-BYGG varehus

Finn din nye Langlo garderobe hos XL-BYGG

Langlo innredning og skyvedørsfronter*

*Rabatt gis på veil. prislister.

*Rabatt gis på veil. prislister.

Topp 5 grunner til å velge Langlo for din neste garderobe til hjemmet eller hytta

En garderobe er en viktig del av ethvert hjem eller hytte. Det er et sted der vi oppbevarer klærne våre, skoene våre og andre personlige eiendeler. Når det kommer til å velge den riktige garderobeløsningen, er det flere faktorer å vurdere, inkludert kvalitet, funksjonalitet, design og holdbarhet. En produsent som skiller seg ut på alle disse områdene er Langlo. Her er fem grunner til hvorfor du bør velge Langlo når du skal ha ny garderobe hjemme eller på hytta.

 1. Kvalitetshåndverk:
  Langlo er kjent for sitt høye fokus på kvalitetshåndverk. Deres garderobesystemer er nøye designet og produsert med tanke på langvarig bruk. De bruker materialer av høy kvalitet og moderne produksjonsteknikker for å sikre at hver garderobe er solid, robust og motstandsdyktig mot slitasje. Når du velger Langlo, kan du være trygg på at du får et produkt som er bygget for å vare.
 2. Skreddersydde løsninger:
  En av de største fordelene med Langlo er deres evne til å tilpasse garderobeløsninger etter kundens behov. Enten du trenger en garderobe med spesifikke dimensjoner, ekstra hyller, skuffer eller andre tilpasninger, kan Langlo tilby skreddersydde løsninger som passer perfekt til ditt hjem eller hytte. Deres ekspertteam kan hjelpe deg med å designe og tilpasse en garderobe som oppfyller dine spesifikke krav og preferanser.
 3. Stilig og moderne design:
  Langlo fokuserer ikke bare på funksjonalitet, men også på estetikk. Deres garderobeløsninger kombinerer stil og moderne design for å skape et vakkert og harmonisk utseende. Uansett om du foretrekker en minimalistisk og elegant stil eller en mer rustikk og tradisjonell estetikk, kan Langlo tilby et bredt spekter av designalternativer som passer til enhver smak og stil. Deres garderober er laget for å forbedre innredningen i hjemmet eller hytta di.
 4. Fleksibilitet og smart oppbevaring:
  Langlo forstår viktigheten av optimal utnyttelse av plassen i garderoben. Deres garderobeløsninger er designet med fleksibilitet og smart oppbevaring i tankene. Du kan velge mellom forskjellige innredningsalternativer, som skuffeseksjoner, hyller, klesstenger og skohyller for å organisere og oppbevare klær og tilbehør på en effektiv måte. Med Langlo får du en garderobe som maksimerer plassen og gir deg god oversikt og enkel tilgang til dine eiendeler.
 5. Bærekraft og miljøhensyn:
  Langlo er også opptatt av bærekraft


Langlo Topaz

Langlo Titan

Langlo Safir

Langlo Retro

Ta turen til et av våre XL-BYGG varehus så hjelper vi deg å skreddersy din nye Langlo garderobe.

Våre flinke eksperter hjelper deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til ferdig montert. De skreddersyr den perfekte løsningen - akkurat slik du drømmer om.

Ønsker du jobben gjort Klappet & Klart?

Du forteller oss hva du ønsker gjort, og våre fagfolk gjennomfører prosjektet ditt fra A til Å.

Klappet & Klart

Fortell oss om prosjektet, så finner vi riktig pris og løsning – sammen!

XL-BYGG Klubben

Som medlem i XL-BYGG Klubben får du eksklusive tilbud og nyttige tips

Byggekonto

Søk om XL-BYGG Byggekonto i dag og få enkel oversikt over alle varekjøp