Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Får ikke tilgang til posisjon

XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din fortrukne XL-bygg-butikk

Høstens trendfarger!

Høsten er tiden hvor vi legger uteprosjektene til side, flytter inn og fokuserer på å gjøre det koselig og skape en god atmosfære innendørs. De nye trendfargene fra Jotun og Nordsjö bærer preg av myke toner, jordfarger, varm rustikk, litt rødt og rosa, kombinert med det naturlige blå og grønne.

Nytt fargekart fra Jotun!

I det nye fargekartet, Jotun LADY Rediscover er det hentet frem igjen gamle farger fra Jotuns mangfoldige arkiv som er satt sammen med en rekke nye farger. Resultatet er 4 nye fargehistorier med gode kombinasjonsmuligheter.

– Årets fargepaletter består av solide, gode og varierte farger som er enkle å lykkes med. Et bredt spekter av nyanser fra beige, grått og brunt i møte med deilige nyanser av blått, grønt og oransje og rødt, forteller Nina Klæboe Mørkve, Skandinavisk Fargesjef i Jotun

Nyheten Brave Ground ™ fra Nordsjö

Nordsjö lanserte nylig Årets Farge 2021, Brave Ground™. Denne flotte, varme jordnyansen kan sette et beroligende preg på ethvert rom. I tillegg har Nordsjö lansert fire nye, inspirerende paletter som enkelt kan forvandle et rom. Disse fire palettene heter Ekspressiv, Pålitelig, Tidløs og Jordfarger. Disse herlige fargepalettene gir deg mye inspirasjon til hvordan du kan kombinere og leke med farger i ditt eget hjem.

– Årets farge og trendene for 2021 speiler både den store forandringen vi har sett dette året og usikkerheten vi opplever omkring oss. Samtidig ser vi at det ut av denne usikkerheten også kan oppstå økt solidaritet, generøsitet og et nytt fellesskap. Dette gjenspeiles i både årets farge, og i de fire palettene som på ulike måter innbyr til mot og håp om fremtiden, sier Ann-Charlotte Linde, fargesjef i Nordsjö.

XL6_artikkelbilde_farger_braveground_Nordsjo.jpg
Skap en lun atmosfære med Nordsjö Brave Ground. Foto: Nordsjö
XL6_artikkelbilde_farger_fargepalett_Jotun.jpg
Frisk opp veggene med Jotun Ocean Air. Foto: Jotun.

XL6_artikkelbilde_farger_rediscover_Jotun.jpg
Myke rødtoner med Jotun Welcoming Red. Foto: Jotun.
XL6_artikkelbilde_farger_fargepalett_Nordsjo.jpg
En delikat fargepalett i ulike nyanser. Foto: Nordsjö.

Hvorfor velge XL-BYGG til å ta hele jobben:

Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson gjennom hele prosjektet. Enkelt og oversiktlig, enten du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt.

Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt.

Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier. Vi bryr oss om lokalsamfunnet, og ved å handle hos oss støtter du lokalt næringsliv.

Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid. Prosjektet ditt blir levert som avtalt. Enklere blir det ikke, Klappet & Klart.

Slik fungerer det:

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.