XL-BYGG logoXL-BYGG logo

Velg varehus

Velg ditt varehus

For å se sortiment og informasjon om ditt foretrukne XL-BYGG varehus

Høstens trendfarger!

Høsten er tiden hvor vi legger uteprosjektene til side, flytter inn og fokuserer på å gjøre det koselig og skape en god atmosfære innendørs. De nye trendfargene fra Jotun og Nordsjö bærer preg av myke toner, jordfarger, varm rustikk, litt rødt og rosa, kombinert med det naturlige blå og grønne.

Nytt fargekart fra Jotun!

I det nye fargekartet, Jotun LADY Rediscover er det hentet frem igjen gamle farger fra Jotuns mangfoldige arkiv som er satt sammen med en rekke nye farger. Resultatet er 4 nye fargehistorier med gode kombinasjonsmuligheter.

– Årets fargepaletter består av solide, gode og varierte farger som er enkle å lykkes med. Et bredt spekter av nyanser fra beige, grått og brunt i møte med deilige nyanser av blått, grønt og oransje og rødt, forteller Nina Klæboe Mørkve, Skandinavisk Fargesjef i Jotun

Nyheten Brave Ground ™ fra Nordsjö

Nordsjö lanserte nylig Årets Farge 2021, Brave Ground™. Denne flotte, varme jordnyansen kan sette et beroligende preg på ethvert rom. I tillegg har Nordsjö lansert fire nye, inspirerende paletter som enkelt kan forvandle et rom. Disse fire palettene heter Ekspressiv, Pålitelig, Tidløs og Jordfarger. Disse herlige fargepalettene gir deg mye inspirasjon til hvordan du kan kombinere og leke med farger i ditt eget hjem.

– Årets farge og trendene for 2021 speiler både den store forandringen vi har sett dette året og usikkerheten vi opplever omkring oss. Samtidig ser vi at det ut av denne usikkerheten også kan oppstå økt solidaritet, generøsitet og et nytt fellesskap. Dette gjenspeiles i både årets farge, og i de fire palettene som på ulike måter innbyr til mot og håp om fremtiden, sier Ann-Charlotte Linde, fargesjef i Nordsjö.

Skap en lun atmosfære med Nordsjö Brave Ground. Foto: Nordsjö

Frisk opp veggene med Jotun Ocean Air. Foto: Jotun.

Myke rødtoner med Jotun Welcoming Red. Foto: Jotun.

En delikat fargepalett i ulike nyanser. Foto: Nordsjö.