XL-BYGG logoXL-BYGG logo

Like bra i taket som på veggen

Huntonit panelbord er like godt egnet i et lekkert nybygg som til oppgradering av et slitent bad.

Huntonit panelbord er slitesterke og stilfulle med flott kostemalt eller strukturert overflate, som er enkle å montere. Slik får du gjort jobben kjapt og kunden får et flott og perfekt resultat.

Tåler godt fukt

Panelbordene tåler temperatur- og fuktsvingninger godt. Det gjør dem til et genialt valg for eksempel i baderomstak og på innvendige hyttevegger og -tak der temperaturen svinger en del i løpet av året. – Huntonit panelbord kan brukes på alle innvendige vegger og tak, både i hus og hytter, også i våtrom med unntak av selve våtsonene. At det i produksjonsprosessen benyttes kun treets naturlige bindemiddel, lignin, gjør at platene tåler godt både fuktendringer og temperaturendringer og likevel går tilbake til sitt utgangspunkt, forklarer Kjell Torland, produktsjef for Huntonit.

Huntonit panelbord kan brukes på alle innvendige vegger og tak, også våtrom, med unntak av selve våtsonene. (Foto: Huntonit)

To ulike overflater

I baderom hvor det dusjes ofte er det viktig at materialvalg står i forhold til bruksområder og behov. Huntonit panelbord har 20 års garanti og er det eneste panelbordet som er anbefalt av NAAF (Norges Astma- og allergiforbund).

At råvarene som benyttes også er kortreist tre fra nærområdene gjør hele prosessen særdeles bærekraftig.

Huntonit panelbord har en sterk overflate som er enkel å rengjøre. Panelbordene leveres også i to forskjellige hvitfarger samt i forskjellige bredder.
Din proffselger hos XL-BYGG viser deg gjerne det store utvalget av Huntonit panelbord.