XL-BYGG logoXL-BYGG logo

Ventilasjon som følger fargetrendene

Et velfungerende ventilasjonssystem skal ikke bare tilføre frisk luft til boligen. Det skal også gi rommet den siste lille touchen og skape kontraster i innredningen.

Vi tilbringer stadig mer tid innendørs, og viktigheten av god ventilasjon blir derfor mer fremtredende. Hodepine, tørre slimhinner og rim på innsiden av vinduet kan være tegn på dårlig ventilasjon. Velfungerende ventilasjon skal tilføre rommene i boligen ren og frisk luft, og fjerne forurensninger i luften.

Bilde: La de nye lufteventilene bli en del av stilen hjemme. (Foto: Flexit)

Som med alt annet, stilles det også krav til design og utforming på ventilasjonsprodukter. Med det nye, sorte produktsortimentet slipper du å plassere sofaen eller potteplanten strategisk foran ventilen.

Utvalget av klaffeventiler, Aero-ventiler, tilluftsventiler, rister, kapper og sugekontakter i sort er laget for å følge fargetrendene i markedet og tilby et produkt som ikke går på akkord med innredning og design.

Produktene passer like godt på veggen i stuen, som på den utvendige hytteveggen.

Bilde: Det nye, sorte produktutvalget passer like godt til utebruk og står i stil til det sorte taket og de mørke vinduskarmene. (Foto: Flexit)