XL-BYGG logoXL-BYGG logo

4 produktnyheter som gjør arbeidsdagen flere hakk bedre

Vi har plukket ut fire nye produkter som er verdt å vite om hvis du ønsker å jobbe mer effektivt og med økt komfort på byggeplassen.

Alle verktøy og hjelpemidler som kan effektivisere byggeprosessen, er med på å bidra til bedre lønnsomhet på prosjektene ved at dere får raskere fremdrift og økt kapasitet i teamet.

På byggeplassen er det viktig å alltid ha rett verktøy tilgjengelig for oppgavene som skal løses, men også smart tilbehør kan påvirke den daglige effektiviteten.

Her er fire aktuelle tips fra oss til smarte produkter som gjør arbeidshverdagen bedre:

1. Bosch Drill GSR 18V-150 C Professional

Bilde: Bosch Drill GSR 18V-150 C Professional er et svært driftsikkert og robust verktøy til byggeplassen. (Foto: Bosch)

Med denne smarte drillen får du en unik ytelse og kontroll i arbeidet med en rekke forskjellige skru- og boreoppgaver. Dette er maskinen for deg som ønsker raskere fremdrift i arbeidet, noe som er mulig takket være ekstra kraftige ProCORE18V-batterier og en børsteløs motor med BITURBO-teknologi med maksimalt dreiemoment på 150 Nm.

Electronic Angle Detection gjør det enklere for deg å skru eller bore i en spesifikk vinkel på en skrå overflate, og sikrer alltid riktig vinkel på lange skruer. KickBack Control reduserer faren for brå rotasjonsmoment-reaksjoner ved fastkiling, for eksempel i arbeid med hullsager. Med metallchuck og metallgirkasse er bor-/skrumaskinen ekstremt driftssikker og robust på enhver arbeidsplass.

2. Milwaukee M12™ kompaktblåser

Bilde: Milwaukee M12™ kompaktblåser leveres med forlengerdyse, gummimunnstykke og bred feiedyse. (Foto: Milwaukee)

Utvalget av rengjøringsløsninger for arbeidsplassen blir stadig større, det nyeste tilskuddet er M12™ kompaktblåser fra Milwaukee Tool.

Denne blåseren gir en betraktelig redusering av tiden som brukes på rengjøring etter at jobben er utført, og har en praktisk størrelse som gir bedre tilgang og manøvrerbarhet på områder med begrenset plass.

Den har en elektronisk bryter med 2 hastigheter, og den variable hastighetsutløseren gjør det mulig å optimalisere hastighet og kontroll. Med cruisekontroll-lås slipper du å bli sliten i hånden ved bruk. Blåseren har en vekt på bare 1,9 kg med batteri, og gir en luftstrøm på inntil 177 km/t.

3. Bosch Professional GWT 20 verktøyveske

Bilde: Bosch Professional GWT 20 verktøyveske passer til Bosch MobilitySystem. (Foto: Bosch)

Denne verktøyvesken er en enkel og praktisk løsning for transport og oppbevaring av alt nødvendig verktøy på arbeidsplassen. Den er eksepsjonelt robust og slitesterk, og har ergonomisk håndtak og polstret skulderrem for lang levetid og maksimal komfort. Den passer til L-BOXX og Bosch Professional ProClickSystem, som gjør det enkelt å sette på, bytte og justere ProClick-beltevesker uten å ta av beltet. Integrerte låser gir mulighet til å feste og låse verktøyvesken på L-BOXX, slik at den kan transporteres trygt.

4. Bosch ProClick-verktøybeltesett

Bilde: Med Bosch verktøybeltesett er alt nødvendig verktøy alltid for hånden. (Foto: Bosch)

Dette verktøybeltet er perfekt for alle som ønsker å slippe å bruke tid på å lete etter verktøy i løpet av arbeidsdagen. Integrert polstring på baksiden gjør beltet ergonomisk og sørger for ekstra komfort. De to belteveskene GWT 2 og GWT 4 har rom som sørger for enkel tilgang og separat oppbevaring av verktøy. Smart design sørger for at alle ProClick Holder-enheter og -beltevesker festes raskt og enkelt.

Ta gjerne turen innom din nærmeste XL-BYGG hvis du ønsker å ta en nærmere kikk på noen av produktene, eller få tips og råd fra en av våre eksperter om andre løsninger som kan være med på å forbedre din arbeidshverdag.