XL-BYGG logoXL-BYGG logo
To menn står på XL-BYGG og vurderer ulike skruerTo menn står på XL-BYGG og vurderer ulike skruer
To menn står på XL-BYGG og vurderer ulike skruerTo menn står på XL-BYGG og vurderer ulike skruer

Populær avtale: Aldri en dag uten verktøy som virker!

Med XL-BYGGs proffavtaler vil du aldri gå tom for festemidler, eller oppleve forsinkelser i byggeprosessen på grunn av ødelagte el-, gass- eller luftverktøy.

I Trondheim jobber Tom André Kolstad som proffselger på XL-BYGG Lade. En sen tirsdagskveld er han på vei til en byggeplass for å hente en sag som skal på reparasjon, og samtidig levere låneverktøy.

– Munnhellet om at tid er penger er jo sant, kanskje spesielt for våre proffkunder. Verktøyavtalen sørger for så lite opphold i byggeprosessen som mulig, og vi ser at dette er et spesielt populært tilbud blant våre proff-kunder, forteller Kolstad.

Han har både mindre byggfirmaer og store entreprenører på kundelisten. Det er spesielt tilbudet om utvidet garanti på utstyret og låneverktøy hvis uhellet er ute, som i mange tilfeller har vært avgjørende.

Bilder over fra venstre Tom André Kolstad på XL-BYGG Gunnar T. Strøm avd. Lade. Foto: ESSVE

Verktøy som alltid virker

Har du proffkontrakt med XL-BYGG og kjøper el-, gass- eller luftverktøy hos oss, er verktøyavtalen inkludert i prisen. Med en slik avtale på plass har du alltid verktøy som virker, selv om noe går i stykker.

Alt du som proffkunde trenger å gjøre, er å levere inn den ødelagte maskinen til din lokale XL-BYGG. Du vil med én gang få en lånemaskin du kan bruke i hele serviceperioden, samtidig som du raskt vil få en avklaring på eventuelle reparasjonskostnader. Innenfor garantiperioden får du enten gratis reparasjon eller nytt verktøy. Avtalen gjelder uansett i hele verktøyets levetid, garantitid eller ikke.

Alltid nok festemidler

Med XL-BYGG sin festemiddelavtale får du el-, luft- eller gassverktøyet du trenger til en fordelaktig pris, når du kjøper alt av festemidler til din vanlige gode proff-pris hos oss. I denne avtalen kan du også bestemme hvordan etterfylling av festemidler skal foregå. Du kan selv ta ansvaret for å bestille, XL-BYGG kan etterfylle etter en avtalt plan, eller du kan overlate til XL-BYGG å etterfylle festemidler etter ditt behov.

Skulle uhellet være ute og spikermaskinen går i stykker, dekker verktøyavtalen lånemaskin og eventuelt reparasjon.

Festemidler er en betydelig kostnad på et byggeprosjekt. Med festmiddelavtalen kan du som proffkunde være trygg på at du alltid får god pris på festemidler hos XL-BYGG, og alltid har fungerende verktøy tilgjengelig.

Sparer utgifter med avtale

Hos XL-BYGG på Lade i Trondheim erfarer Tom André Kolstad at festemiddelavtalen er spesielt attraktiv blant nyetablerte og mindre byggfirmaer.

– En stor verktøypark binder opp mye kapital og er en stor investering. Vi ser at de store aktørene kjøper og har eget utstyr, men for nye eller mindre byggfirmaer er denne avtalen virkelig god. Festemidler trenger man uansett, og når du i tillegg kan få med verktøyet på kjøpet, er det en betydelig innsparing, påpeker Kolstad.

Hvorfor avtale?

Det handler om å gjøre hverdagen og byggeprosessen så effektiv og smertefri som mulig. Med disse avtalene får du mindre å bekymre deg for. Uten fungerende verktøy stopper byggingen opp, og uten festemidler stopper byggingen opp. XL-BYGG sin verktøy- og festemiddelavtale sørger for at eventuelle stopp blir så kortvarige som mulig.

Her får du alt du trenger på ett sted, Samtidig vet du at du ikke betaler mer enn nødvendig. Alt du trenger å gjøre er å spørre din lokale XL-BYGG om verktøy- og festemiddelavtalen. Den eneste betingelsen vi stiller, er at du kjøper dine festemidler hos oss, avslutter proffselgeren.