Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Can't access location

Baderommet

Skal du bygge nytt eller pusse opp bad? Badet er husets dyreste rom hvor strenge våtromskrav skal kombineres med delikate materialvalg og varige løsninger.

Planer om å pusse opp bad selv?

Rehabilitering og nybygg av våtrom er en omfattende prosess, og det er strenge lovkrav knyttet til utførelse og vanntetthet. Reglene for hva du du selv har lov til å utføre, og hva som må gjøres av fagfolk er nedfelt i Forskrift om tekniske krav til byggverk (TEK) i Plan- og bygningsloven. Vær påpasselig med å få utført og dokumentert arbeidet av autoriserte fagfolk der lovverket krever at arbeider skal utføres av for eksempel elektriker eller rørlegger!

Prisen på prosjektet kan du i stor grad bestemme selv ved å kombinere de rette materialvalgene tilpasset din stil og ditt bruksområde. 

Gjør kloke materialvalg

Et innbydende og funksjonelt baderom består av mer enn bare innredning, klosett og dusjløsninger. Hos oss får du også hjelp til valg av gulv, vegg og himling. Vi har i tillegg mange idèer og produktkombinasjoner for å skape helhetsinntrykket til din baderomsdrøm.

Kan monteres av deg selv

Baderomspaneler fra XL-BYGG kan du faktisk montere selv ved å skru de i eksisterende vegg eller stenderverk. Glem membran, gipsplater og arbeidsmengden flis krever - baderomspanel fra XL-BYGG sin leverandør er lekre, raske å sette opp og blant de sikreste veggløsningene på markedet. Panelene tåler direkte vannsprut, store temperaturforandringer og er godkjent i henhold til Våtromsnormen. Sikre veggløsninger med baderomsplater trenger derfor ikke å gå verken på bekostning av sikkerhet eller estetikk.

Monter plater med samme dekor i hele rommet eller miks og match kombinasjoner slik at det passer med din stil.

Minimalistisk og røft uttrykk gir plass til ro og velvære. Foto: Fibo

Hvorfor velge XL-BYGG til å ta hele jobben:

Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson gjennom hele prosjektet. Enkelt og oversiktlig, enten du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt.

Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt.

Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier. Vi bryr oss om lokalsamfunnet, og ved å handle hos oss støtter du lokalt næringsliv.

Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid. Prosjektet ditt blir levert som avtalt. Enklere blir det ikke, Klappet & Klart.

Slik fungerer det:

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.