:

Baderommet

Skal du bygge nytt eller pusse opp bad? Badet er husets dyreste rom hvor strenge våtromskrav skal kombineres med delikate materialvalg og varige løsninger.

Planer om å pusse opp bad selv?

Rehabilitering og nybygg av våtrom er en omfattende prosess, og det er strenge lovkrav knyttet til utførelse og vanntetthet. Reglene for hva du du selv har lov til å utføre, og hva som må gjøres av fagfolk er nedfelt i Forskrift om tekniske krav til byggverk (TEK) i Plan- og bygningsloven. Vær påpasselig med å få utført og dokumentert arbeidet av autoriserte fagfolk der lovverket krever at arbeider skal utføres av for eksempel elektriker eller rørlegger!

Prisen på prosjektet kan du i stor grad bestemme selv ved å kombinere de rette materialvalgene tilpasset din stil og ditt bruksområde. 

Gjør kloke materialvalg

Et innbydende og funksjonelt baderom består av mer enn bare innredning, klosett og dusjløsninger. Hos oss får du også hjelp til valg av gulv, vegg og himling. Vi har i tillegg mange idèer og produktkombinasjoner for å skape helhetsinntrykket til din baderomsdrøm.

Kan monteres av deg selv

Baderomspaneler fra XL-BYGG kan du faktisk montere selv ved å skru de i eksisterende vegg eller stenderverk. Glem membran, gipsplater og arbeidsmengden flis krever - baderomspanel fra XL-BYGG sin leverandør er lekre, raske å sette opp og blant de sikreste veggløsningene på markedet. Panelene tåler direkte vannsprut, store temperaturforandringer og er godkjent i henhold til Våtromsnormen. Sikre veggløsninger med baderomsplater trenger derfor ikke å gå verken på bekostning av sikkerhet eller estetikk.

Monter plater med samme dekor i hele rommet eller miks og match kombinasjoner slik at det passer med din stil.

Minimalistisk og røft uttrykk gir plass til ro og velvære. Foto: Fibo