XL-BYGG logoXL-BYGG logo
Kvinne i lyst og moderne bad med baderomsplater fra Fibo. Kvinne i lyst og moderne bad med baderomsplater fra Fibo.
Kvinne i lyst og moderne bad med baderomsplater fra Fibo. Kvinne i lyst og moderne bad med baderomsplater fra Fibo.

Nytt bad på en helg? Bruk baderomsplater

Fibos miljøvennlige baderomsplater monteres rett på eksisterende vegg, og gir deg et nytt og lekkert bad både raskere og rimeligere enn hvis du legger fliser.

Drømmer du om et nytt bad, uten å gå drastisk til verks med endringer som krever fagperson?

Fibo veggsystem er garantert vanntett, og klikkes enkelt sammen og låses med et unikt Aqualock-system. De bærekraftige baderomsplatene er hundre prosent vanntette og godkjent etter våtromsnormen. De har 15 års garanti og en antatt levetid på minst 20 år.

– Platene er et veldig enkelt alternativ til fliser. Membranen sitter i fronten og ikke på baksiden, noe som gjør at du unngår skjulte vannskader, forklarer markedssjef Lars Kristiansen i Fibo.

Les også: Trender innen baderomspanel

Bilde: Fibo veggplater i Dusty Blue. (Foto: Fibo)

Puss opp badet selv

Panelene har en kjerne av sertifisert kryssfinér som er limt til et høytrykkslaminat, som utgjør membranen. Etter endt brukstid kan materialene resirkuleres eller energigjenvinnes.

Selv om de fleste velger å bruke håndverkere når de skal pusse opp badet, kan du også  montere baderomsplatene selv hvis du er litt handy og har god erfaring med snekring. Med 240 cm høye paneler dekker du raskt hele veggen fra gulv til tak.

Les også: Fiks ferdig bad

– Så lenge du følger monteringsanvisningene til punkt og prikke og dokumenterer arbeidet du gjør, er det både trygt og lovlig, sier han.

Aqualock-systemet sørger for usynlige skjøter, og du slipper både liming, fuging, herding og tørketid.

Bilde: Fibo veggplater i sement. Foto: Fibo

Uendelige valgmuligheter

Fibo veggsystemer kommer i et rikt utvalg av ulike farger og mønstre, så du vil garantert finne noe som passer din stil og smak.

– Å velge miljøvennlig betyr ikke å gå på akkord med design! Platene finnes i flere hundre dekorvarianter, så alle vil finne sin favoritt – enten du foretrekker det tidløse, liker høy glamfaktor og en trendy palett, eller ønsker en moderne naturstil i betong eller marmor, sier Kristiansen.

Alle veggpanelene fra Fibo har slette overflater og en dokumentert antibakteriell effekt. Siden de klikkes sammen uten fuger, er de også enkle å rengjøre.

Her kan du se hvordan du monterer Fibo veggplater:

Tips til flisleggeren

Hvis du heller vil legge tradisjonelle fliser på badet, er Membra Våtromsystem et godt tips.

Det er en selvklebende membranløsning som monteres uten bruk av lim. Dermed kan du begynne å legge flisene med én gang duken er på plass – uten å vente på at limet tørker. Systemet anbefales av Fagrådet for våtrom.

Her kan du se Isola Norges egen monteringsvideo for Membra:

Hos XL-BYGG får du gode tips og kyndig veiledning fra våre hyggelige eksperter. Vi følger deg gjerne gjennom hele prosjektet ditt, fra start til slutt – og etterpå. Uansett hva du skal bygge – Det får vi til!

Bygge selv? Det får vi til!

XL-BYGG er en ekte byggevarehandel med fagfolk som hjelper både privatkunder og profesjonelle entreprenører.

Våre hyggelige eksperter følger deg gjennom ditt byggeprosjekt fra start til slutt – smått eller stort. Foretrekker du å få alt Klappet & Klart uten egeninnsats, kan vi hjelpe deg med det. Vi kan plukke varene ferdig for deg med Klikk & Hent i vår nettbutikk, mange av våre butikker har også tilhenger til utlån for deg som trenger det. 

Med XL-BYGG Byggekonto kan du få full kontroll på kostnadene ved hjelp av én felles, månedlig faktura.

Bli gjerne medlem i XL-BYGG Klubben for ikke å gå glipp av eksklusive medlemstilbud på byggevarer året rundt.

XL-BYGG – det får vi til!