Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Can't access location

Velg riktig garasjeport

Garasjeporten er ofte det første du møter når du kommer hjem. Farge og stil blir viktigere og viktigere. En garasjeport skal mer enn bare å skjule bilen din. Den skal være innbruddsikker, se bra ut, holde høy kvalitet og vare lenge.

Stort utvalg av garasjeporter

En garasjeport skal tåle daglig bruk i flere tiår, være funksjonell og passe til huset. Utvalget av garasjeporter er stort, så det er nesten bare fantasi og økonomi som begrenser hvilket valg man gjør. Garasjeporter fra våre anerkjente leverandører er bygget for å vare. En garasje kan ha mange bruksområder, derfor er det viktig at du får en port som passer dine behov.

Klassisk stil med modellen S2 fra Liga. Leveres i alle farger og du kan skape ditt eget uttrykk med vinduer i spennende varianter. (Foto: Liga)

Hvordan skal du bruke garasjen?

Skal du bare parkere bilen eller er garasjen din også et hobbyrom, verksted eller sted for oppbevaring? Hvis du skal bruke den til mer enn parkering, kanskje du skal vurdere en garasjeport med vinduer? Eller hva med å sette inn en ekstra dør. Da slipper du å åpne porten hver gang du skal inn eller ut.

Velg garasjeport i den fargen du vil

Garasjeporter leveres som oftest i hvit farge som standard, men du kan velge den fargen du vil når du bestiller. Fabrikklakkerte porter gir den beste overflaten og er en klar fordel når det gjelder vedlikehold.

Tidløst design med modellen S3 fra Liga i fargen antrasitt. (Foto: Liga)

Porttyper

Leddporter i stål blir mer og mer populært. De er solide og utstyrt med værbestandige tettelister som holder effektivt vann, nedbør og vind ute. Vippeporter i tre er en gjennomprøvet og stabil løsning. Vippeporten leveres med beslag av beste kvalitet med toppføringsskinner. Velg mellom porter i stål eller tre. Utvalget av struktur og profiler er stort!

Velg mellom ulike strukturer - fra tidløst og moderne til tradisjonell klassisk stil. (Foto: Liga)

Tenk komfort - velg garasjeportåpner

Det lønner seg å montere garasjeportåpner. Da blir porten alltid lukket uten at du trenger å gå ut av bilen. En lukket og låst port beskytter dine verdier! Kjøp en garasjeportåpner som er tilpasset portens vekt. Garasjeportåpner kan også ettermonteres på allerede oppsatte porter, under forutsetning av nok tilgjengelig plass til enheten. 

Ny garasjeport, Klappet & Klart?

Vi hjelper deg med hele prosjektet!

Proffe håndverkere utfører jobben som avtalt. Enklere blir det ikke! (Foto: XL-BYGG)

Hvorfor velge XL-BYGG til å ta hele jobben:

Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson gjennom hele prosjektet. Enkelt og oversiktlig, enten du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt.

Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt.

Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier. Vi bryr oss om lokalsamfunnet, og ved å handle hos oss støtter du lokalt næringsliv.

Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid. Prosjektet ditt blir levert som avtalt. Enklere blir det ikke, Klappet & Klart.

Slik fungerer det:

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.