XL-BYGG logoXL-BYGG logo

Velg varehus

Velg ditt varehus

For å se sortiment og informasjon om din fortrukne XL-bygg-butikk

Velg riktig garasjeport

En garasjeport skal mer enn bare å skjule bilen din. Den skal være innbruddsikker, se bra ut, holde høy kvalitet og vare lenge.

En garasjeport skal tåle daglig bruk i flere tiår, være funksjonell og passe til huset. Utvalget av garasjeporter er stort, så det er nesten bare fantasi og økonomi som begrenser hvilket valg man tar. En garasje kan ha mange bruksområder, derfor er det viktig at du får en port som passer dine behov.

Bilde: Klassisk stil med modellen S2 fra Liga. Leveres i alle farger og du kan skape ditt eget uttrykk med vinduer i spennende varianter. (Foto: Liga)

Hvordan skal du bruke garasjen?

Skal du bare parkere bilen eller er garasjen din også et hobbyrom, verksted eller sted for oppbevaring? Hvis du skal bruke den til mer enn parkering, kanskje du skal vurdere en garasjeport med vinduer? Eller hva med å sette inn en ekstra dør. Da slipper du å åpne porten hver gang du skal inn eller ut.

Velg garasjeport i den fargen du vil

Garasjeporter leveres som oftest i hvit farge som standard, men du kan velge den fargen du vil når du bestiller. Fabrikklakkerte porter gir den beste overflaten og er en klar fordel når det gjelder vedlikehold.

Bilde: Tidløst design med modellen S3 fra Liga i fargen antrasitt. (Foto: Liga)

Stål eller tre?

Leddporter i stål blir mer og mer populært. De er solide og utstyrt med værbestandige tettelister som effektivt holder vann, nedbør og vind ute.

Vippeporter i tre er en gjennomprøvet og stabil løsning. Vippeporten leveres med beslag av beste kvalitet med toppføringsskinner.

Bilde: Velg mellom ulike strukturer - fra tidløst og moderne til tradisjonell klassisk stil. (Foto: Liga)

Tenk komfort - velg garasjeportåpner

Det lønner seg å montere garasjeportåpner. Da blir porten alltid lukket uten at du trenger å gå ut av bilen. En lukket og låst port beskytter dine verdier!

Kjøp en garasjeportåpner som er tilpasset portens vekt. Garasjeportåpner kan også ettermonteres på allerede oppsatte porter, under forutsetning av nok tilgjengelig plass til enheten.