Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne XL-BYGG butikk

Trend innen baderomspanel

Når nordmenn pusser opp baderommet, velger stadig flere bort de tradisjonelle hvite flisene og går for baderomspanel med struktur og farge. Hver dag starter på badet, så hvorfor ikke gi deg selv en mer spennende og fargerik start på dagen?

Fibo sin kolleksjon Colour Collection består av baderomsplater i 30 ulike farger. Denne kolleksjonen kommer i ulike finisher – både ekstra matt og høyglans.

Hver farge kommer i opptil 17 forskjellige flisemønstre, fra små 3x3 cm, til store 60x60 cm, eller helt slette plater uten fuger. Dette betyr at du har uendelige muligheter til å kombinere farger og flis-størrelser.

Bilde: Negro Grande gir en realistisk flisgjengivelse og kan kombineres med andre Grande-dekorer. (Foto: Fibo)

Marmor- og betongtrend

I Marcato-kolleksjonen til Fibo finner du design i tre, sement og ulike typer steinoverlater. Det fine med den dominerende trenden av marmor og betong på baderom er at du kan velge mellom flere dekorer og fargenyanser.

Bilde: White Marble er en dus marmor som gir behagelig atmosfære. Dekoren passer til både lyst og mørkt interiør. (Foto: Fibo)

Nytt bad på rekordtid

Veggsystemet til Fibo er smart enten du skal bygge nytt eller pusse opp det gamle. Panelet festes rett på eksisterende vegg eller stenderverk. Dermed slipper du unna mye av grunnarbeidet som fuging, legging av veggmembran og fliser.

Med baderomspanel kan badet faktisk bygges opptil fem ganger raskere. Det viktigste for en byggmester er at produktet er trygt. Veggene er godkjent i henhold til våtromsnormen og har 15 års garanti!

Bilde: Cracked cement gir et røft betong-uttrykk, og kommer i lengder opptil 3m. (Foto: Fibo)