XL-BYGG logoXL-BYGG logo
to menn med hjelm står på en byggeplass og ser på materialer som heises oppto menn med hjelm står på en byggeplass og ser på materialer som heises opp
to menn med hjelm står på en byggeplass og ser på materialer som heises oppto menn med hjelm står på en byggeplass og ser på materialer som heises opp

Få bedre lønnsomhet med god logistikk

Som proff er du en av XL-BYGG sine viktigste kunder. Derfor gjør vi det vi kan for å bistå deg med en enklere og mer effektiv arbeidshverdag.

Å få varer levert til rett tid er avgjørende for en effektiv byggeprosess. XL-BYGG vet hvor viktig det er for deg med god planlegging av innkjøp og leveranser for å sikre god fremdrift i både små og store prosjekter.

– Vi har fokus på å skape effektive og gode byggeplasser. Det ser vi viktigheten av både når det gjelder lønnsomhet og miljø, sier Kenneth Stuksrud, proffselger hos XL-BYGG Proff Brumunddal.

Vi tar en prat i forkant av prosjektet og legger en fremdriftsplan for hvordan vi skal løse leveranser og det praktiske rundt det.

Ved å få samkjørt fremdriftsplan og leveranseplan, sikrer du en forutsigbar arbeidsprosess. Ved behov stiller vi på befaring på byggeplassen og sørger for at du har alt du trenger.

XL-BYGG bistår med god dialog fra start til slutt, så du får forutsigbarhet og god kontroll.

Trenger du salgskalkyler?

Lar du XL-BYGG ta hånd om salgskalkyle og mengdeberegning, får du korrekt oversikt i forbruk og sikrer inntjeningen på prosjektet.

Du kan få hjelp til kalkyler både på eneboliger, hytter, garasjer og tilbygg/påbygg fra våre kollegaer i Mestergruppen Arkitekter.

Vi kan også bistå med mengdeberegning, som gir grunnlag for varebestilling og pakkelister til prosjektet ditt.

Les mer om salgskalkyler og mengdeberegning her

Mer effektive bestillinger

Med Proffnett har du varehuset i lomma til enhver tid. Det gir deg oversikt over ordre, faktura, prosjekter og priser. Det gjør at du har full kontroll til enhver tid og mer fleksibilitet i din arbeidshverdag.

Les også: Med Proffnett går du aldri tilbake til blyant og plankebit

– Mange tenker ikke over alt som er tilgjengelig i Proffnett. Det er et ekstremt godt redskap for enkelt å kunne fikse det du har behov for uten å avbryte arbeidet, sier Torjus Døhl, salgsingeniør hos XL-BYGG Lade i Trondheim.

– Det er en genial løsning for deg som proffkunde.

Han forteller at systemet brukes flittig og at det daglig tikker inn bestillinger via telefon og pc.

I Proffnett kan du sjekke status og tilgjengelighet på lageret, og finner fullstendig prisoversikt med dine egne avtalepriser. I tillegg kan du sette opp tilbud med eget påslag ut til dine sluttkunder.

– Alt du har handlet hos oss ligger i Proffnett. Der kan du også enkelt ta ut FDV-dokumentasjon over byggematerialene som er brukt. Som ansvarlig håndverker eller prosjektplanlegger er dette gull, forteller salgsingeniøren.

to håndverkere bestiller materialer med en ipad på byggeplassento håndverkere bestiller materialer med en ipad på byggeplassen

Vi er her for dine behov

Vi jobber for en god dialog med deg for at du får det du trenger, når du trenger det.

Selv om du kan løse det meste i Proffnett, er vi alltid tilgjengelige i byggevarehusene og på telefon for å bistå når du trenger skreddersydde løsninger.

– Det at du som proffkunde holder oss oppdatert om prosjektene dine underveis, gir oss viktig innsyn i hvordan hverdagen er ute på byggeplassen og hvor du ligger i loopen, påpeker Torjus Døhl hos XL-BYGG Lade.

Våre proffselgere kan også komme på befaring på byggeplassen, og bistå med forslag til løsninger og logistikk underveis i byggeprosjektet. Vi stiller med fleksible og engasjerte folk som er opptatt av å finne de beste løsningene sammen med deg.

– Det kan skje uforutsette ting på byggeplassen. Da gjelder det å være på ballen, hjelpe og gjøre det vi kan for å løse det på best mulig måte, legger Kenneth Stuksrud hos XL-BYGG Proff Brumunddal til.