Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Can't access location

Portåpner

Med en garasjeportåpner slipper du å å gå ut av bilen når du skal kjøre inn eller ut. Et tastetrykk er alt som skal til for å åpne eller lukke.

En garasjeportåpner kan ettermonteres på allerede oppsatte porter, under forutsetning av at det er nok tilgjengelig plass. Kjøp en garasjeportåpner som er tilpasset portens størrelse og vekt!

Med Base+ fra Harmonie får du en stillegående portåpner med to fjernkontroller for enkel betjening. (Foto: Harmonie)

Velg vedlikeholdsfritt

XL-BYGG forhandler garasjeportåpnere som er vedlikeholdsfrie og har lang levetid. Alle portåpnere er TÜV-godkjent og oppfyller gjeldende standarder.

Hos XL-BYGG finner du et stort utvalg av garasjeportåpnere. Med LiftMaster LM130 får du blant annet integrert LED-belysning. (Foto: LiftMaster)

Automatisk kraftjustering

Portåpnerne som XL-BYGG forhandler er enkle og pålitelige i bruk og registrerer automatisk hvor mye kraft som trengs for å manøvrere porten. Automatisk kraftjustering betyr at det aldri brukes mer kraft enn nødvendig ved lukking og åpning av porten. Møter porten hindringer på vei ned så reverserer den, og møter den hindringer på vei opp så stopper den. Kraftjusteringen utføres første gang ved montering av portåpneren og er utviklet for din sikkerhet.

Mange muligheter

For å oppnå alle fordelene med en automatisk portåpner er det viktig å studere mulighetene for valg og plassering av styringsinnretning. Portåpnerne kan styres ved hjelp av en eller flere sendere, trykknappbrytere, nøkkelstrømbryter og kodestrømbryter. Vi fører et bredt utvalg av tilbehør til din garasjeportåpner. Finn fjernkontrollen som passer deg og dine behov!

Velg blant tilbehør som LED-belysning med alubeslag. (Foto: Harmonie)

Stort utvalg av portåpnere

Velg mellom ulike modeller med blant annet integrert LED-belysning og apper for enkel betjening. Våre modeller er blant markedets mest driftssikre og stillegående portåpnere. Spør våre eksperter!

Proffe håndverkere utfører jobben som avtalt. Enklere blir det ikke! (Foto: XL-BYGG)

Hvorfor velge XL-BYGG til å ta hele jobben:

Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson gjennom hele prosjektet. Enkelt og oversiktlig, enten du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt.

Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt.

Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier. Vi bryr oss om lokalsamfunnet, og ved å handle hos oss støtter du lokalt næringsliv.

Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid. Prosjektet ditt blir levert som avtalt. Enklere blir det ikke, Klappet & Klart.

Slik fungerer det:

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.