XL-BYGG logoXL-BYGG logo

Velg varehus

Velg ditt varehus

For å se sortiment og informasjon om din fortrukne XL-bygg-butikk

Portåpner

Med en garasjeportåpner slipper du å å gå ut av bilen når du skal kjøre inn eller ut. Et tastetrykk er alt som skal til for å åpne eller lukke.

For å oppnå alle fordelene med en automatisk portåpner er det viktig å studere mulighetene for valg og plassering av styringsinnretning. Portåpnerne kan styres ved hjelp av en eller flere sendere, trykknappbrytere, nøkkelstrømbryter og kodestrømbryter.

Bilde: Velg blant tilbehør som LED-belysning med alubeslag. (Foto: Harmonie)

Automatisk kraftjustering

Portåpnerne som XL-BYGG forhandler er enkle og pålitelige i bruk og registrerer automatisk hvor mye kraft som trengs for å manøvrere porten. Automatisk kraftjustering betyr at det aldri brukes mer kraft enn nødvendig ved lukking og åpning av porten. Møter porten hindringer på vei ned så reverserer den, og møter den hindringer på vei opp så stopper den. Kraftjusteringen utføres første gang ved montering av portåpneren og er utviklet for din sikkerhet.

Kjøp en åpner tilpasset portens størrelse og vekt

En garasjeportåpner kan ettermonteres på allerede oppsatte porter, under forutsetning av at det er nok tilgjengelig plass. Kjøp en garasjeportåpner som er tilpasset portens størrelse og vekt!

Bilde: Med Base+ fra Harmonie får du en stillegående portåpner med to fjernkontroller for enkel betjening. (Foto: Harmonie)

Velg vedlikeholdsfritt

XL-BYGG forhandler garasjeportåpnere som er vedlikeholdsfrie og har lang levetid. Alle portåpnere er TÜV-godkjent og oppfyller gjeldende standarder.

Bilde: Hos XL-BYGG finner du et stort utvalg av garasjeportåpnere. Med LiftMaster LM130 får du blant annet integrert LED-belysning. (Foto: LiftMaster)

Stort utvalg av portåpnere

Velg mellom ulike modeller med blant annet integrert LED-belysning og apper for enkel betjening. Våre modeller er blant markedets mest driftssikre og stillegående portåpnere.