XL-BYGG logoXL-BYGG logo
veggsystem-badveggsystem-bad
veggsystem-badveggsystem-bad

Veggsystem som holder vann

Å pusse opp badet kan være kostbart for boligeiere. Derfor blir det ofte utsatt. Men nå finnes det en snarvei til et bad som er økonomisk gunstig og topp moderne, og som er solid og raskt å sette opp.

Fibo produserer veggpanel for våtrom som er både slitesterke, hygieniske og enkle å sette opp. Med Aqualock klikklås og forskjellige overflater og flisstørrelser gir veggpanelene badet et utseende som er hentet rett ut fra et interiørmagasin. Panelene finnes i mer enn 700 varianter og monteres opptil fem ganger raskere enn fliser. Det betyr betydelige kostnadsbesparelser. Du slipper også søl med membran og lim, fordi membranen er innebygd i selve platene.

Fibo har 700 ulike varianter av våtromspanel. Her 5230 Smokey Blue EM M6060. (Foto: Fibo)

Montering

Våtromspanel kan monteres direkte på bindingsverket. Det betyr at du kan glemme alt som heter gipsplater og membran. Alle panelene fra Fibo er godkjent som membran. Boligeier kan dusje rett på dem uten å bekymre deg for vannskader. Uten fuger blir også vedlikeholdet lett.
Fibo veggpanel leveres med 15 års garanti. Det gir trygghet også for deg som håndverker. Kontakt gjerne din proffselger hos XL-BYGG for mer informasjon.

Ekte byggevarehandel – for ekte fagfolk

Som PROFF hos XL-BYGG, er du vår prioriterte kunde. Du får tilgang til PROFFNETT, som skal være markedets beste digitale verktøy for proffen.

Dette er en døgnåpen netthandel og prosjektverktøy som gir deg full tilgang til dine avtalepriser og aktive prosjekter uansett hvor du befinner deg. Spør etter tilgang i ditt lokale XL-BYGG varehus, eller register deg her.

Eksisterende PROFF-kunder kan logge inn her.

Vi bistår også våre PROFF-kunder med tekniske tjenester, kurs- og kompetanseheving, verktøy og festemidler og produkter til byggeplassen.

Som PROFF hos oss får du en samarbeidspartner som er konkurransedyktige på pris, og helt rå på oppfølging.

Hver måned sendes også nyhetsbrevet Proffen ut med eksklusive PROFF-rabatter, nyheter og tips fra våre fagfolk og leverandører, meld deg på her. Vi i XL-BYGG lover ikke mer enn vi kan holde – og vi holder det vi lover.

Det får vi til!