Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne XL-BYGG butikk

Veggsystem som holder vann

Å pusse opp badet kan være kostbart for boligeiere. Derfor blir det ofte utsatt. Men nå finnes det en snarvei til et bad som er økonomisk gunstig og topp moderne, og som er solid og raskt å sette opp.

Fibo produserer veggpanel for våtrom som er både slitesterke, hygieniske og enkle å sette opp. Med Aqualock klikklås og forskjellige overflater og flisstørrelser gir veggpanelene badet et utseende som er hentet rett ut fra et interiørmagasin. Panelene finnes i mer enn 700 varianter og monteres opptil fem ganger raskere enn fliser. Det betyr betydelige kostnadsbesparelser. Du slipper også søl med membran og lim, fordi membranen er innebygd i selve platene.

Flislagt bad med badekar
Fibo har 700 ulike varianter av våtromspanel. Her 5230 Smokey Blue EM M6060. (Foto: Fibo)

Montering

Våtromspanel kan monteres direkte på bindingsverket. Det betyr at du kan glemme alt som heter gipsplater og membran. Alle panelene fra Fibo er godkjent som membran. Boligeier kan dusje rett på dem uten å bekymre deg for vannskader. Uten fuger blir også vedlikeholdet lett.
Fibo veggpanel leveres med 15 års garanti. Det gir trygghet også for deg som håndverker. Kontakt gjerne din proffselger hos XL-BYGG for mer informasjon.