Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Can't access location

Baderomsplater

Skal du pusse opp eller bygge nytt bad? Baderomsplater er den ideelle anbefaling for alle som ønsker å sette sitt personlig preg på badet, til en langt lavere pris enn fliser.

XL-BYGG forhandler baderomspanel som tåler direkte vannsprut, store temperaturforandringer og som er godkjent i henhold til Våtromsnormen. Glem våtromsplater, membran, gipsplater og arbeidsmengden flis krever når du skal pusse opp badet. Fibo veggpanel er lekkert, raskt å sette opp og blant de sikreste veggløsningene på markedet.

Veggpanelene kommer i flere hundre varianter og tar opp i seg det beste fra moderne skandinavisk design. Enten du ønsker naturtoner inspirert av tre, jord og stein, eller sterke knallfarger som rødt og grønt – slette overflater eller en mer røffere struktur.

Finn din stil i utvalget av baderomsplater

Baderomsplatene tåler direkte vannsprut. Foto: Fibo

Platene er lette å holde rene. Foto: Fibo

Velg design som passer din stil. Foto: Fibo
Varier med å kombinere ulike plater. Foto: Fibo


Baderomsplatene kan skrus direkte på eksisterende vegg

Veggplatene er godkjent i henhold til Våtromsnormen og utviklet for å tåle direkte vannpåvirkning. Fibo tilbyr et stort antall dekorer og gir deg muligheten til å skape et unikt bad. Dekorene kan kombineres og gir endeløse muligheter for den kreative.

Laminat trykkes og herdes på panelet og danner en overflate som vann ikke kan trenge gjennom. Panelene skrus direkte på eksisterende vegg eller stenderverk uten bruk av membran. Alle panelene leveres med den unike AquaLock-låsen.


Fem ganger raskere montering

Mesteparten av tiden spares på mindre grunnarbeid. Uten behov for hverken membran, gips eller lim, eller fuging av hver flis, kan Fibo veggpanel monteres rett på eksisterende vegg eller reisverk. Fibo veggpanel klikkes sammen og låses med Fibos Aqualock.
Beregninger utført av ingeniørfirmaet Unikus viser at veggpanelene er fem ganger raskere å montere enn fliser.

Halvparten av materialkostnadene

Prismessig vil veggpanel på et middels stort bad ligge på godt under halvparten av fliser. Sammen med den effektive monteringen gir det en total kostnadsbesparelse i et slikt prosjekt på over 60 prosent.

Stort utvalg dekorer

Det finnes baderomspaneler i ulike farger, motiver og strukturer, både med og uten flismønster. Samme type kan monteres i hele rommet eller i kombinasjon med andre farger og overflater. Ved å kombinere ulike paneler skaper man et variert uttrykk. Mange av overflatene er så autentiske fliser i uttrykket at du må ta og føle på platene og fugemønsteret for å avdekke at det ikke er ekte fliser.


Eksempler på ulike motiver og strukturer levert av Fibo.

Miljøvennlig og enkelt vedlikehold

Veggpanelene er dessuten enkle å holde rene siden det ikke finnes fuger eller andre ujevnheter der skitten legger seg. De er derfor mindre utsatt for misfarging, kan rengjøres med vanlige vaskemidler og beholder uttrykket i årevis.

Du trenger heller ikke bekymre deg for miljøavtrykket. Fibo veggpanel fremstilles av PEFC-godkjente tresorter, og vår egen EPD kan brukes som del av BREEAM-sertifisering av større byggeprosjekter.

Se vårt utvalg i butikk

Kom innom og se vår utstilling og få hjelp av våre eksperter.

Vi har et stort utvalg baderomsplater. Foto: XL-BYGG

Mulighet til å personliggjøre badet. Foto: XL-BYGG
Flere typer farger og teksturer. Foto: XL-BYGG

Hvorfor velge XL-BYGG til å ta hele jobben:

Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson gjennom hele prosjektet. Enkelt og oversiktlig, enten du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt.

Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt.

Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier. Vi bryr oss om lokalsamfunnet, og ved å handle hos oss støtter du lokalt næringsliv.

Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid. Prosjektet ditt blir levert som avtalt. Enklere blir det ikke, Klappet & Klart.

Slik fungerer det:

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.