Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne XL-BYGG butikk

Nytt bad med baderomsplater

Baderomsplater er den ideelle anbefaling for alle som ønsker å sette sitt personlig preg på badet, til en langt lavere pris enn fliser.

Glem våtromsplater, membran, gipsplater og arbeidsmengden flis krever når du skal pusse opp badet. Veggpanel er lekkert, raskt å sette opp, og blant de sikreste løsningene på markedet.

Enten du ønsker naturtoner, sterke farger, slette overflater eller røffere struktur finnes det et panel for deg. Fibo, en av våre leverandører på baderomsplater, har et rikt utvalg hvor du kan velge blant hundre dekorer, inspirert av skandinavisk design.

Bilde: Veggplater gir 100 prosent vanntette vegger. (Foto: Fibo)

Utviklet for å tåle vann

Veggplatene er godkjent i henhold til våtromsnormen og utviklet for å tåle direkte vannpåvirkning. Laminat trykkes og herdes på panelet, og danner en overflate som vann ikke kan trenge gjennom. Aqualock gjør i tillegg sitt til å forsegle skjøter, og gir dermed 100 prosent vanntette vegger.

Halvparten av materialkostnadene

Prismessig vil veggpanel på et middels stort bad ligge på godt under halvparten av fliser. Sammen med den effektive monteringen gir det en total kostnadsbesparelse i et slikt prosjekt på over 60 prosent.

Bilde: Overflatene på veggpanel er så autentiske du må ta og føle på platene for å avdekke om det er ekte flis. (Foto: Fibo)

Fem ganger raskere montering

Mesteparten av tiden spares på mindre grunnarbeid. Veggpanel kan monteres rett på eksisterende vegg eller reisverk uten behov for verken membran, gips, lim eller fuging. Panelet klikkes på plass og låses med en Aqualock, som holder vannet ute og praktisk talt gir en usynlig skjøte.

Beregninger utført av Unikus, viser at veggpanel monteres fem ganger raskere enn fliser.

Miljøvennlig valg

Veggpanel fra Fibo fremstilles av tresorter fra skog som er bærekraftig forvaltet, noe som er dokumentert og verifisert i en så kalt EPD – deklarasjon om produktets miljøprestasjon gjennom hele livssyklusen.