Varehusoversikt

Din handlevogn

Ditt varehus

Handlevognen er tom

Tilbake til forsiden
XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne XL-BYGG butikk

Heltregulv

Gulv i massivt treverk er den mest miljøvennlige gulvtypen du kan velge. Et heltregulv kan slipes ned gang etter gang og leve gjennom flere generasjoner. Besøk våre byggevarehus for å se og kjenne på alle produktene vi har utstilt.

Tre har unike egenskaper med sin evne til å ta opp fuktighet og lagre varme. Dette gjør at tre bedrer inneklimaet, har gode akustiske egenskaper, er varmeisolerende og et holdbart materiale. Velger du et gulv i heltre får du et gulv som føles naturlig lunt og varmt å gå på.

Velg riktig tregulv

Ulike treslag innehar ulike egenskaper. Eik er et hardt treslag som egner seg godt til bruk på kjøkkenet og i gangen. Velger du i tillegg et hardvoksoljet gulv, får du et gulv som er langt mer motstandsdyktig mot flekker og søl. Til rom som ikke har like sterk bruksslitasje, slik som for eksempel stue og soverom, er furu eller gran godt egnet. Disse tretypene er mykere, og oppleves dermed som mykere og varmere å gå på.

Hos XL-BYGG har vi stort utvalg i både behandlede og ubehandlede heltregulv i en rekke tresorter, uttrykk og profiler. Kom innom oss og se forskjellen!