Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Får ikke tilgang til posisjon

XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din fortrukne XL-bygg-butikk

Terrasse- og skyvedører

Bruken av store vindusflater for å slippe inn lys blir stadig mer populært, også når vi skal velge dører til terrassen.

Bevisstheten rundt energibesparing, varmetap og sikkerhet skal ikke gå på bekostning av design og funksjonalitet. Spør oss om de ulike kvalitetene når du kommer innom XL-BYGG.

Balkongdør

Terrassedørene fra våre leverandører har et klassisk utseende og er produsert for å tåle et tøft, nordisk klima med skiftende værforhold. Dørene produseres av førsteklasses materialer i tråd med de beste håndverkertradisjoner. Balkongdørene kommer i flere ulike brystningshøyder, og med det samme brede utvalget av sprosser og inndelinger som med vinduer.

image.png
Balkongdør fra Natre med klassisk utforming. Velg mellom ulike brystningshøyder og sprosser. (Foto: Natre)

Skyvedører

Skyvedører passer perfekt mot terrassen eller hagen. Døren glir lett opp, og har et skyvefelt på utsiden som sikrer at den lukker seg helt tett, uansett vær. Det gjør den meget velegnet for det norske klima. Skyvedørene fra våre leverandører leveres i bredde opp til 5 meter. Om ønskelig leveres dørene ferdig overflatebehandlet i den fargen du ønsker. Skyvedørene er bygget etter samme solide kvalitetsprinsipper som våre vinduer, og leveres med anerkjente og godt utprøvde beslag.

image.png
Slipp naturen inn! Skyvedører leveres med alle typer glass og i den fargen og utførelsen du ønsker. (Foto: Lyssand)

Foldedører

Utvid stua i den varme årstiden! Med foldedører som skyves til siden, får du en nærmest sømløs overgang til uterommet eller vinterhagen.

Velg riktig glass

Bor du nært en trafikkert vei, har små barn eller har sol direkte inn på soverommet? Da kan det lønne seg å se nærmere på glasset! Hvilke glass du velger er ikke bare avgjørende for et godt innemiljø, det kan også ha stor betydning på strømkostnadene dine. Å velge glass etter funksjon har stor nytteverdi - og det trenger ikke bli så mye dyrere. Vi anbefaler at du tenker nøye gjennom hvilke behov du har før du velger kvalitet. Snakk med fagfolka hos XL-BYGG om funksjonsglass! ​

image.png
Med funksjonsglass kan du få flere funksjoner i ett og samme glass. (Illustr.: Ferskvann)

Velg vedlikeholdsfritt

For deg som ønsker mer fritid og mindre vedlikehold er aluminiumskledde vinduer og dører et godt valg. Velger du å kle utsiden med slitesterk aluminium trenger du aldri mer skrape og male. Med aluminiumskledde dører får du en stilren overflate som er ekstra godt rustet for salt vind fra havet, kalde vintre og mye nedbør. Utseendet er tilnærmet likt treverket under aluminiumsbekledningen.

image.png
Velger du å kle utsiden med aluminium trenger du aldri mer skrape og male! (Foto: Gilje)

Ny terrassedør, Klappet & Klart?

Vi hjelper deg med hele prosjektet!

image.png
Proffe håndverkere som utfører jobben. Foto. XL-BYGG

Hvorfor velge XL-BYGG til å ta hele jobben:

Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson gjennom hele prosjektet. Enkelt og oversiktlig, enten du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt.

Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt.

Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier. Vi bryr oss om lokalsamfunnet, og ved å handle hos oss støtter du lokalt næringsliv.

Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid. Prosjektet ditt blir levert som avtalt. Enklere blir det ikke, Klappet & Klart.

Slik fungerer det:

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.