Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Can't access location

Vedlikeholdsfrie vinduer

Velger du aluminiumsbekledde vinduer slipper du å tenke på skraping og maling av vinduene.

Vedlikeholdsfrie vinduer gir mer fritid

Å skrape og male vinduer er en tidkrevende og nøysom jobb. I det lange løp er vedlikeholdsfrie vinduer et smart valg. Med aluminiumsbekledde vinduer slipper du å tenke på vedlikehold, og kan heller bruke tiden på andre ting.

Alubeslått vindu har aluminium på utsiden og treverk innvendig. Foto: Natre

Tenk langsiktig

Vedlikeholdsfrie vinduer er et naturlig førstevalg for barske, norske værforhold og i tillegg ivaretas alle de estetiske kvalitetene som forventes. Det er fortsatt et trevindu, men med en utvendig beskyttet og vedlikeholdsfri overflate. Den silkematte finishen på overflaten hindrer gjenskinn fra sollyset og har samme glans som et trevindu. Forskjellen er at overflaten holder seg like fin år etter år. Fra innsiden vil du fremdeles få den varme, lune følelsen.

Kombiner med funksjonsglass

Velger du et vedlikeholdsfritt vindu i kombinasjon med funksjonsglass, øker du bokomforten betraktelig samtidig som du unngår vedlikeholdsarbeid.

Velg riktig løsning

Vedlikeholdsfrie vinduer leveres slik du ønsker, enten med toppsving, sidehengslet, fastkarm, balkongdør og heve-/skyvedører- og selvsagt med alle de smarte glassløsningene du får til våre standard trevinduer. Både ytter- og innerside kan leveres i den fargen og finishen du ønsker.

Snakk med våre eksperter når du skal kjøpe nye vinduer!

Vedlikeholdsfrie vinduer gir deg mer fritid

Vi kan ta hele jobben med Klappet & Klart. Foto: XL-BYGG