Varehusoversikt

XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din foretrukne XL-BYGG butikk

Inspirasjon og tips til hytta

Enten det er snakk om en laftet hytte på fjellet eller en moderne hytte ved sjøen, er hytta mange nordmenns favorittferiested – et fristed hvor vi kan koble av fra hverdagens kjas og mas.

Ettersom vi ikke bare tilbringer feriene der, men også helgene, har det blitt viktigere og viktigere for folk at hytta i større grad gjenspeiler hjemmene våre. Vi vil ha det som hjemme, bare litt lunere og koseligere, og gjerne med en kombinasjon av nytt og gammelt for å skape spennende kontraster.

La deg inspirere til å skape din drømmehytte!

Visste du at...

... vi kan hjelpe deg med hele prosjektet? Vi kaller det Klappet & Klart.

Vil du heller slappe av på hytta? Det fikser vi! Fortell oss om prosjektet ditt, så tar vi en uforpliktende befaring og gir deg tilbud på hele jobben.

Bygge selv? Det får vi til!

Skal du bygge selv eller pusse opp? XL-BYGG er en ekte byggevarehandel med fagfolk som hjelper både privatkunder og profesjonelle entreprenører. Våre hyggelige eksperter følger deg gjennom ditt byggeprosjekt fra start til slutt – smått eller stort.

Foretrekker du å få alt Klappet & Klart uten egeninnsats, kan vi hjelpe deg med det. Vi kan plukke varene ferdig for deg med Klikk & Hent i vår nettbutikk, mange av våre butikker har også tilhenger til utlån for deg som trenger det.  Med XL-BYGG Byggekonto kan du få full kontroll på kostnadene ved hjelp av én felles, månedlig faktura.

Bli gjerne medlem i XL-BYGG Klubben for ikke å gå glipp av eksklusive medlemstilbud på byggevarer året rundt.

XL-BYGG – det får vi til!