Måløy, Deknepollen

Baderom som viser vegger med membranplater fra leverandøren Litex. Illustrasjon.

Prosjekt på gang?

Kjøp varene hos ditt nærmeste varehus eller la oss kontakte deg. XL-BYGG hjelper deg enten du vil gjøre jobben selv, eller du vil vi skal ta hele jobben for deg.
  • Gode råd fra fageksperter med lang erfaring
  • Kvalitetsvarer til konkurransedyktige priser
  • Egen prosjektleder som koordinerer hele jobben

Baderommet

Skal du bygge nytt eller restaurere bad?

Husets dyreste rom
Badet er husets dyreste rom. Strenge våtromskrav skal kombineres med delikate materialvalg og gode løsninger. XL-BYGG samarbeider med ledende leverandører til baderommet. Veien til ditt nye våtrom starter derfor med et besøk hos oss.
Kan jeg montere selv?

Rehabilitering og nybygg av våtrom er en omfattende prosess, og det er strenge lovkrav knyttet til utførelse og vanntetthet. Reglene er nedfelt i Forskrift om tekniske krav til byggverk (TEK) i Plan- og bygningsloven. Vær derfor påpasselig med å få utført og dokumentert arbeidet av autoriserte fagfolk! Foreta en vurdering av hva du lovmessig kan og eventuelt bør gjøre selv før du starter på våtrom. En del baderomspaneler kan du faktisk montere selv ved å montere direkte på eksisterende vegg eller stenderverk. Sikre veggløsninger med baderomsplater trenger derfor ikke å gå verken på bekostning av sikkerhet eller estetikk.Gjør riktige materialvalg

Ettersom badet definitivt har den høyeste kvadratmeterprisen i huset, er det smart å gjøre grundige sonderinger blant materialløsninger. Prisen kan du til en viss grad bestemme selv ved å kombinere de rette materialvalgene tilpasset din stil og ditt bruksområde.

Et innbydende og funksjonelt baderom består av mer enn bare innredning, klosett og dusjløsninger. Hos oss får du også hjelp til valg av gulv, vegg og tak. Vi har mange idèer og produktkombinasjoner for å skape helhetsinntrykket til din baderomsdrøm. Snakk med oss i XL-BYGG før du beslutter deg for løsningen til nettopp ditt bad.

Glem membran, gipsplater og arbeidsmengden flis krever. Baderomspanel er lekkert, raskt å sette opp og en av de sikreste veggløsningene på markedet. Panelene tåler direkte vannsprut, store temperaturforandringer og er godkjent i henhold til Våtromsnormen. Fås hos XL-BYGG i en rekke design, selvfølgelig!

Artikkelbilde_bad_Acasia-S-M6030_White-S-M6030_Fibo_1_1050x650

Skap en lun stemning på baderommet! Her vises baderomsplate Acasia S M6030 i kombinasjon med White S M6030. (Foto: Fibo)Smart løsning - pent resultat

Ved å montere baderomspaneler fra Fibo sparer du deg for alt arbeid med gips, membran og flislegging med tilhørende fuging. Panelene skrus direkte på eksisterende vegg eller stenderverk. Samtidig er de enkle å kappe og tilpasse til nettopp dine vegger. Laminat trykkes og herdes på panelet og danner en overflate som vann ikke kan trenge gjennom. Alle panelene leveres med den unike AquaLock-låsen. Baderomspanelene fremstilles av PEFC-godkjente tresorter og er enkle å holde rene med vanlige rengjøringsmidler. Du slipper fuger eller andre ujevnheter der skitten legger seg, og trenger dermed ikke bekymre deg for misfarging.

Mange fordeler med baderomspanel

• Finnes i et stort dekorutvalg
• Er enkle å holde rene
• Kan dusjes direkte på 
• Er en sikker og godkjent løsning
• Gir gunstig totaløkonomi
• Rask og enkel montering
• 15 års garanti

Stort utvalg dekorer

Fibo tilbyr et stort antall dekorer og gir deg muligheten til å skape et unikt bad. Det finnes baderomspaneler i ulike farger, motiver og strukturer, både med og uten flismønster. Samme type kan monteres i hele rommet eller i kombinasjon med andre farger og overflater. Miks og match kombinasjoner slik at det passer med din stil. Mange av overflatene er så autentiske fliser i uttrykket at du må ta og føle på platene og fugemønsteret for å avdekke at det ikke er ekte fliser.

Artikkelbilde_bad_LentiniDarkM6030_AthenWhiteM3007_Fibo_1_1050x650

Ved å kombinere ulike dekorer kan du dele rommet inn i forskjellige soner. Her er Lentini Dark M6030 kombinert med dekoren Athen White M3007. (Foto: Fibo)


Gjøre jobben selv, eller få hjelp?

Hos XL-BYGG får du hjelpen du trenger både når det gjelder fagkunnskap, verktøy og byggevarer fra ledende leverandører til ditt prosjekt.  XL-BYGG er Skandinavias største byggevarekjede. Det er vi stolte over.

Hvorfor velge XL-BYGG til å ta hele jobben:
 

check_svart Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson  gjennom hele prosjektet. Enkelt og oversiktlig, enten du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt.  

check_svart Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt.

check_svart Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier. Vi bryr oss om lokalsamfunnet, og ved å handle hos oss støtter du lokalt næringsliv.  

check_svart Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

check_svart Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid. Prosjektet ditt blir levert som avtalt. Enklere blir det ikke, Klappet & Klart.

 

Slik fungerer det:

 

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

 

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

 

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.