XL-BYGG logoXL-BYGG logo

Velg varehus

Velg ditt varehus

For å se sortiment og informasjon om ditt foretrukne XL-BYGG varehus

inspirasjon-kjøkkeninspirasjon-kjøkken

Kjøkken, bad og garderobe

Finn inspirasjon til farger og materialer som former ditt rom.

Tips til en praktisk garderobeløsning

Her er noen smarte tips du kan ta med deg i planleggingen av en praktisk garderobe, for full utnyttelse av plassen og god oversikt over klærne dine.

Garderobe og oppbevaring

Hvilket oppbevaringsbehov har du, og hvor skal din garderobeløsning være plassert? Hos XL-BYGG har vi oppbevaringsløsninger til alle rom som krever struktur og oppbevaring.

fibo-veggsystemfibo-veggsystem

Friere til å endre stil på badet

– Vi vurderte flis, men valgte Fibo veggsystem fordi det er enklere og rimeligere om du vil gjøre endringer igjen.

Vakkert, trygt og bærekraftig med Fibo veggsystem

Fibo veggsystem er vanntette og bærekraftige paneler som monteres rett på eksisterende vegg eller stenderverk for deretter å klikkes sammen.

Håndverker monterer Fibo baderomsplater på veggene. Håndverker monterer Fibo baderomsplater på veggene.

Hvordan montere baderomsplater

Baderomsplater er godkjent til bruk i våtrom og er en enkel måte å pusse opp badet på. Her viser vi deg hvordan du kan montere det helt selv, dersom du er litt handy.

Mørke hafa baderomsmøbler på beige vegger Mørke hafa baderomsmøbler på beige vegger

Baderomstrender 2023: Tidløst og lekent

De hotteste trendene nå er naturmaterialer, materialmiks og klare og støvete farger på fliser og baderomsplater.

Fire gode grunner til å velge et miljøvennlig bad

Å velge miljøvennlig er smart for både planeten, økonomien og baderommet. Med det bærekraftige veggsystemet fra norske Fibo velger du fra et enormt utvalg dekorvarianter innen moderne skandinavisk design.

Kvinne i lyst og moderne bad med baderomsplater fra Fibo. Kvinne i lyst og moderne bad med baderomsplater fra Fibo.

Nytt bad på en helg? Bruk baderomsplater

Fibos miljøvennlige baderomsplater monteres rett på eksisterende vegg, og gir deg et nytt og lekkert bad både raskere og rimeligere enn hvis du legger fliser.

Orden i garderoben - en drøm innen rekkevidde

Ønsker du deg en lekker og ryddig garderobe, men vet ikke helt hvor du skal starte? Vi har samlet inspirasjon og praktiske tips for å hjelpe deg med å realisere garderobedrømmen din.

Frisk opp og forny hjemmet!

Et ryddig hjem gir en følelse av energi, overskudd og harmoni. Med måltilpasset oppbevaring fra Langlo vitner hver detalj om kvalitet, håndverk og personlighet. Vi tilbyr hjelp fra planleggingen av garderobeskapet til selve monteringen. «DIY», – gjør det selv – har aldri før vært enklere med et helt serviceteam i ryggen.

Åpent lango garderobeskap i lyse farger, på et bad med baderomsartikler. Åpent lango garderobeskap i lyse farger, på et bad med baderomsartikler.

Ny garderobeløsning? Tenk nytt om oppbevaring

Er du sikker på at garderoben skal være på soverommet, og er det egentlig så vanskelig å få mer oppbevaringsplass hjemme? Lekre løsninger kan du ha hvor du vil.

våtsone-kjøkkenvåtsone-kjøkken

Ikke glem våtsonen

Visste du at mesteparten av tiden du oppholder deg på kjøkkenet brukes rundt våtsonen? Det bør du tenke på når du skal i gang med planleggingen av ditt neste kjøkkenprosjekt – enten du skal bygge helt nytt kjøkken eller pusse opp ditt gamle.

terrasso-baderomspanelterrasso-baderomspanel

Nå blir det enda enklere å lage effektvegger på badet

Vil du freshe opp baderomsveggene med tidsriktige mønstre eller terrasso-utseende, bør du sjekke ut de siste nyhetene innen baderomspanel

baderomsplater-nytt-badbaderomsplater-nytt-bad

Nytt bad med baderomsplater

Baderomsplater er den ideelle anbefaling for alle som ønsker å sette sitt personlig preg på badet, til en langt lavere pris enn fliser.

Baderommet

Skal du bygge nytt eller pusse opp bad? Badet er husets dyreste rom hvor strenge våtromskrav skal kombineres med delikate materialvalg og varige løsninger.

trend-baderomsplatertrend-baderomsplater

Trend innen baderomspanel

Når nordmenn pusser opp baderommet, velger stadig flere bort de tradisjonelle hvite flisene og går for baderomspanel med struktur og farge. Hver dag starter på badet, så hvorfor ikke gi deg selv en mer spennende og fargerik start på dagen?

Fiks ferdig bad

Å være uten bad lenge er noe ingen ønsker – når man begynner å pusse opp et bad så ønsker man dette ferdig så fort som mulig. I tillegg ønsker du helt sikkert et vanntett bad der du ikke risikerer vann- og fuktskader som kan koste deg mye arbeid og penger å fikse opp i. Da er det lurt å velge gode produkter som gjør at arbeidet med å bygge nytt bad både går raskt og gir et godt sluttresultat.

Lyst kjøkken med Fibo Kitchen Board veggplater.Lyst kjøkken med Fibo Kitchen Board veggplater.

Seks fine veggplater til kjøkken

Kjøkkenet må ikke nødvendigvis være boligens dyreste rom å pusse opp. Med veggplater til kjøkken kan du kjapt og enkelt fornye stilen uten store kostnader.

Skyvedørsgarderobe med åpne dører i grønt soverom.Skyvedørsgarderobe med åpne dører i grønt soverom.

Innredning garderobe: Dette er de mest populære valgene

Sliter du med å få plass i skuffer og skap til alle klærne du bruker til jobb og fritid? Se hvordan du får en praktisk innredning i garderoben, som utnytter plassen godt.

Kjøkken i fargen Dus Gul fra Drømmekjøkkenet.Kjøkken i fargen Dus Gul fra Drømmekjøkkenet.

Årets kjøkkentrender: Få inspirasjon til ditt nye kjøkken

Et nytt kjøkken er drømmen for mange. Nå peker trenden mot mer bevisste valg, bærekraftige materialer, myke former og varm skandinavisk minimalisme.

Kjøkkenvifte i messing på hvitt og brunt kjøkken med fliser på veggen.Kjøkkenvifte i messing på hvitt og brunt kjøkken med fliser på veggen.

Velg riktig ventilator til kjøkkenet

Pusser du opp og trenger tips til ny ventilator på kjøkkenet? Her er det du må tenke på før du bestemmer deg.

Moderne kjøkken med glatte fronter og vitrineskap.Moderne kjøkken med glatte fronter og vitrineskap.

Inspirasjon: Moderne kjøkken

Slette kjøkkenfronter, tidløse farger, rene linjer og benkeplate i kompositt, marmor eller stål. Her er alt du må vite om et moderne kjøkken.

Åpen kjøkkenløsning i modellen Line i varm grå fra Sigdal.Åpen kjøkkenløsning i modellen Line i varm grå fra Sigdal.

Åpen kjøkkenløsning? Slik kan det løses

Skal du pusse opp kjøkkenet bør du gå for en åpen kjøkkenløsning. Her er tipsene du trenger for et pent og brukervennlig kjøkken i åpen planløsning.

Blått kjøkken med fronter med profil fra Drømmekjøkkenet.Blått kjøkken med fronter med profil fra Drømmekjøkkenet.

Blått kjøkken? Få inspirasjon til valg av kjøkkenfarge her

Lurer du på hvilken farge du skal velge på kjøkkenet? Se våre inspirasjonsbilder og få tips til hvordan du kan kombinere dem for et helhetlig uttrykk.

Kvinne som bruker smart avfallsostering i øverste skuff på kjøkkenet.Kvinne som bruker smart avfallsostering i øverste skuff på kjøkkenet.

Fire smarte løsninger for ditt drømmekjøkken

Skal du bygge nytt kjøkken, eller kanskje pusse opp det gamle? Her er noen smarte løsninger å ha i bakhodet når du planlegger kjøkkenet.

Herregaard klassisk kjøkken fra Sigdal i dus grønnfarge med mat på kjøkkenbenken.Herregaard klassisk kjøkken fra Sigdal i dus grønnfarge med mat på kjøkkenbenken.

Inspirasjon: Klassiske kjøkken

Det koster å renovere kjøkken, så gå for en klassisk kjøkkeninnredning med tradisjonelle og tidløse detaljer som aldri går av moten.

Høyskap på kjøkken med dampovn og vinskap.Høyskap på kjøkken med dampovn og vinskap.

Glad i å lage mat? Her er 7 stilige funksjoner til kjøkkenet

Drømmer du om en NEFF stekeovn med Slide&Hide, er du usikker på hva som er fordelene med dampovn, eller lurer du på hva en smart oppvaskmaskin gjør? Se vår guide her!

kvinne står smilende på et eksklusivt kjøkken med benkeplate i sort stein og kjøkkenskrog i lyse og mørke eikespilerkvinne står smilende på et eksklusivt kjøkken med benkeplate i sort stein og kjøkkenskrog i lyse og mørke eikespiler

Inspirasjon til eksklusive kjøkken med unike løsninger

Drømmer du om et kjøkken der budsjettet ikke er en hindring og eksklusive løsninger er med på å definere boligens uttrykk? Få inspirasjon her!

Blått og beige hyttekjøkken med peis og vegger kledd med furu.Blått og beige hyttekjøkken med peis og vegger kledd med furu.

Nytt hyttekjøkken? Se bilder vi blir inspirert av

Enten du har begrenset med plass eller en ny moderne hytte med store, åpne flater, kan hyttekjøkkenet bli en drøm som går i oppfyllelse. Se disse bildene og la deg inspirere.

Benkeplate i stein og skjærebrett i treverk.Benkeplate i stein og skjærebrett i treverk.

Slik velger du riktig benkeplate til kjøkken

Benkeplaten er den delen av kjøkkenet du bruker mest, og hvilken type du skal velge er ikke nødvendigvis alltid risset i stein(platen).