Måløy, Deknepollen

Baderomspanel fra leverandøren Fibo. Foto.

Prosjekt på gang?

Kjøp varene hos ditt nærmeste varehus eller la oss kontakte deg. XL-BYGG hjelper deg enten du vil gjøre jobben selv, eller du vil vi skal ta hele jobben for deg.
  • Gode råd fra fageksperter med lang erfaring
  • Kvalitetsvarer til konkurransedyktige priser
  • Egen prosjektleder som koordinerer hele jobben

Baderomsplater

Skal du pusse opp eller bygge nytt bad? Med baderomsplater på badet kan du glemme våtromsplater, membran, gipsplater og flislegging. 

XL-BYGG forhandler baderomspanel som tåler direkte vannsprut, store temperaturforandringer og som er godkjent i henhold til Våtromsnormen. Glem våtromsplater, membran, gipsplater og arbeidsmengden flis krever. Fibo veggpanel er lekkert, raskt å sette opp og blant de sikreste veggløsningene på markedet. Fås hos XL-BYGG i en rekke design, selvfølgelig!
 Artikkelbilde_baderomsplater_utstilling

Kom innom og se vår utstilling og få hjelp av våre eksperter. (Foto: XL-BYGG)Finn din stil i utvalget av baderomsplater 


Baderomsplatene kan skrus direkte på eksisterende vegg 

Veggplatene er godkjent i henhold til Våtromsnormen og utviklet for å tåle direkte vannpåvirkning. Fibo tilbyr et stort antall dekorer og gir deg muligheten til å skape et unikt bad. Dekorene kan kombineres og gir endeløse muligheter for den kreative.

Laminat trykkes og herdes på panelet og danner en overflate som vann ikke kan trenge gjennom. Panelene skrus direkte på eksisterende vegg eller stenderverk uten bruk av membran. Alle panelene leveres med den unike AquaLock-låsen.

Kan monteres av deg selv
Deler av bygnings- eller restaureringsarbeidet i vårtom kreves utført av en autorisert håndverker. Foreta derfor en vurdering av hva du lovmessig kan og eventuelt bør gjøre selv før du starter på våtrom. En del baderomspaneler kan du faktisk montere selv ved å montere direkte på eksisterende vegg eller stenderverk. Sikre veggløsninger med baderomsplater trenger derfor ikke å gå verken på bekostning av sikkerhet eller estetikk. Men husk alltid å følge monteringsanvisningen til produsenten. 

Stort utvalg dekorer
Det finnes baderomspaneler i ulike farger, motiver og strukturer, både med og uten flismønster. Samme type kan monteres i hele rommet eller i kombinasjon med andre farger og overflater. Ved å kombinere ulike paneler skaper man et variert uttrykk. Mange av overflatene er så autentiske fliser i uttrykket at du må ta og føle på platene og fugemønsteret for å avdekke at det ikke er ekte fliser.


Artikkelbilde_baderomsplater_goldenbrownmarble_Fibo

Lun stemning med baderomsplaten Golden Brown Marble fra Fibo. (Foto: Fibo) 

Mange fordeler med baderomsplater
• Finnes i et stort dekorutvalg
• Er enkle å holde rene
• Kan dusjes direkte på 
• Er en sikker og godkjent løsning
• Gir gunstig totaløkonomi

Gjøre jobben selv, eller få hjelp?

Hos XL-BYGG får du hjelpen du trenger både når det gjelder fagkunnskap, verktøy og byggevarer fra ledende leverandører til ditt prosjekt. XL-BYGG er Skandinavias største byggevarekjede. Det er vi stolte over.

Hvorfor velge XL-BYGG til å ta hele jobben:
 

check_svart Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson  gjennom hele prosjektet. Enkelt og oversiktlig, enten du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt.  

check_svart Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt.

check_svart Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier. Vi bryr oss om lokalsamfunnet, og ved å handle hos oss støtter du lokalt næringsliv.  

check_svart Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

check_svart Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid. Prosjektet ditt blir levert som avtalt. Enklere blir det ikke, Klappet & Klart.

 

Slik fungerer det:

 

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

 

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

 

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.

 

Stillbilde_kogk_prosess
SE VIDEO!
Play