Velg ditt varehus

Eller finn den nærmeste butikken for meg automatisk:

Får ikke tilgang til posisjon

XL-BYGG logo

Velg din butikk

For å se sortiment og informasjon om din fortrukne XL-bygg-butikk

Kompositt terrassebord

Kompositt terrassebord består av en høy andel trefiber kombinert med PVC-fri polymer. Dette gir en eksepsjonell styrke i bordene samtidig som de fremstår mer som tre enn plast. Det eneste vedlikeholdet du trenger å tenke på er rengjøring med børste og vann.

Fordeler med kompositt terrassebord

Kompositt er en benevnelse for flere ulike materialer som kombineres og drar nytte av de beste egenskapene fra de ulike bestanddelene. Dersom du ønsker mest mulig naturlige følelse og det mest naturlige estetiske uttrykket i et terrassegulv bør du se etter produkter med høyest trefiberandel. Disse bordene gir de mest fordelaktige egenskapene man oppnår ved å kombinere naturlig trefiber og polymer.

Kompositt terrassegulv fra XL-BYGG sin leverandør består av 75 prosent trefiber og 25 prosent PVC-fri polymer. Bordene, som finnes i et stort utvalg varianter, har en sklisikker overflate, er særdeles motstandsdyktig mot riper og falmer ikke. Kompositteknikken gjør at gulvene verken trenger maling eller oljing, noe som igjen reduserer vedlikeholdsbehovet betraktelig. Produksjonsmetoden gjør også at man slipper fliser og oppsprekking som ofte oppstår i tradisjonelle terrassegulv av tre.

Artikkelbilde_kompositt2_fritzoeengros.jpg

Med kompositt terrassebord slipper du oppsprekk og flising i bordene. (Foto: Fritzøe Engros)

Vedlikeholdsfritt med kompositt terrassebord

Grunnet sin hardførhet benyttes kompositt terrassebord ofte som dekke ved bassengområder og på brygger så vel som på terrasser. Dette sier mye om hvor harde værpåkjenninger materialet eksponeres for uten å trenge annet vedlikehold enn børste og vann.

Artikkelbilde_kompositt_fritzoeengros.jpg
Kompositt terrassebord er godt egnet når du ikke vil bruke tid på vedlikehold. (Foto: Fritzøe Engros)

Velg riktige skruer til terrassen

Ikke la deg friste til å kjøpe skruer utelukkende på bakgrunn av pris. Værforhold, beliggenhet og type terrassedekke avgjør hvilken terrassekrue du skal velge. Det er leit å oppdage rust og misfarging på en påkostet terrasse når det egentlig bare var noen kroner i forskjell på skruepakken. Et smart tips for å unngå skruer oppå terrassebordene er å benytte skjult innfesting ved å sette skruene på siden av terrassebordet i stedet for oppå.

Artikkelbilde_skjultinnfestning_essve.jpg
Ved å benytte monteringsverktøyet HDS fra leverandøren ESSVE får du en "skruefri" terrasse. (Foto: ESSVE)

Ny terrasse, Klappet & Klart?

Vi hjelper deg med hele prosjektet!

Galleri_kogk_1_1050x650.jpg
Proffe håndverkere som utfører jobben. Foto: XL-BYGG
Galleri_kogk_2_1050x650.jpg
Byggevarer kun fra ledende leverandører. Foto: XL-BYGG
Galleri_kogk_uterommet_2_1050x650.jpg
Fagfolk gjør jobben raskere. Foto: XL-BYGG
Galleri_kogk_4_1050x650.jpg
Bruk av fagfolk lønner seg. Foto: XL-BYGG

Hvorfor velge XL-BYGG til å ta hele jobben:

Egen prosjektleder som koordinerer håndverkere og er din faste kontaktperson gjennom hele prosjektet. Enkelt og oversiktlig, enten du trenger hjelp til et lite eller stort prosjekt.

Riktig kompetanse og fageksperter som hjelper deg med valg av materialer, finner gode løsninger og sørger for proffe håndverkere til gjennomføring av prosjektet ditt.

Trygghet i å ha valgt en lokal aktør med nasjonal tilstedeværelse som har Norges største bolig- og byggevareaktør som eier. Vi bryr oss om lokalsamfunnet, og ved å handle hos oss støtter du lokalt næringsliv.

Konkurransedyktige priser fordi XL-BYGG er en ledende aktør i byggevarebransjen. Det kommer naturligvis deg som kunde til gode ved at vi kan tilby deg byggevarer av beste kvalitet til en god pris.

Én fakturaavsender og ingen overraskelser og du slipper faktura fra forskjellige hånd­verkere og byggevarehus. Du får kun faktura fra XL-BYGG som gir deg full oversikt over vareforbruk og håndverksarbeid. Prosjektet ditt blir levert som avtalt. Enklere blir det ikke, Klappet & Klart.

Slik fungerer det:

1. Fortell oss om prosjektet og vi kommer på en uforpliktende befaring. Sammen finner vi riktig løsning og pris.

2. Din personlige prosjektleder sørger for en effektiv prosess i samarbeid med proffe håndverkere.

3. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura fra XL-BYGG. Enklere blir det ikke.